in

1996 Tarihli “Twister” Filmi Yeniden Çekiliyor: Başrol Daisy Edgar-Jones’a Emanet

Twister filmi için yeniden çevrim hazırlıkları başladı. 1996 tarihli gerilim yapımının yeni versiyonunda başrol Daisy Edgar-Jones oldu.

Twister Filmi Yeniden Çekiliyor Daisy Edgar-Jones
- Reklam -
- Reklam -

Twister filmi Twisters adıyla bir kez daha beyaz perdeye taşınıyor. Yapımın başrolü Daisy Edgar-Jones oldu.

Üç yıl önce Twister’ın yeniden çekileceği duyurulduktan sonra, “yeni bir bölüm” olarak nitelendirilen fırtına avcılarının bir sonraki seti için oyuncu seçimleri açıklanmaya başladı. The Hollywood Reporter’a göre Normal People dizisiyle yıldızı parlayan Daisy Edgar-Jones, On Swift Horses uyarlamasındaki rolünün yanı sıra, Twisters adlı devam filminin kadrosuna katılan ilk aktör oldu.

Daha önce ortaya çıkan iddialara göre orijinal filmin yıldızı olan Helen Hunt’ın rolüne geri dönmesi bekleniyordu. Ancak Edgar-Jones yeni film için resmi olarak onaylanan tek aktör. İkinci filmde Hunt’ın rolü hâlâ belirsiz olsa da, yeni fırtına avcılarının kendi maceralarına başlamadan önce belki de tanıdık yüzlerin yeniden ortaya çıkmasına izin verilebilir. Yaklaşan filmin hikâyesi hâlâ gizemini koruyor olsa da Edgar-Jones’un yıkıcı bir kasırgadan kurtulan eski bir fırtına avcısını canlandıracağı biliniyor. Karakteri emekliye ayrılmışken, beklenmedik bir fırsat onu en büyük korkularıyla yüzleşmek için geri çeker.

- Reklam -

Twisters, Edgar-Jones’un ilk büyük prodüksiyon deneyimi olacak ve Where The Crawdads Sing filmindeki son derece başarılı performansı göz önüne alındığında, bu beklenen bir şeydi. İngiliz aktris, henüz birkaç yıllık bir kariyere sahip olmasına rağmen, endüstri eleştirmenlerinin onayını kazanmayı başardı. Normal People dizisindeki çıkışından bu yana, kariyeri istikrarlı bir şekilde yükselmekte ve birkaç dikkate değer adaylık elde etti. Hulu’nun sınırlı drama dizisi Under the Banner of Heaven’da ve War of the Worlds ile Gentleman Jack’te de yer aldı. Şu anda roman uyarlaması On Swift Horses filminin çekimlerinde yer alıyor.

Twister Filmi Yeniden Çekiliyor Daisy Edgar-Jones

“Twister” Filmi “Twisters” Adıyla Temmuz 2024’te Sinemalarda Olacak

1996 yılında yayınlanan orijinal Twister filmi, izleyicileri büyüleyen bir özel efekt gösterisiydi ve 88 milyon dolarlık bir bütçeye karşı 495 milyon dolarlık bir gişe hasılat elde etti. Felaket filmlerinden biri olmasına rağmen, bazıları onu bir korku filmi olarak da nitelendirdiler. Yapım, bir grup rakiple karşı karşıya gelen ayrılmış bir fırtına avcısı çiftini takip eden bir kadroya sahipti. Dilimize Kasırga adıyla gelen macera, pop-kültürde kalıcı bir etki bırakan bir başarıya sahipti.

Universal Pictures ve Amblin Entertainment tarafından hazırlanan Twitsters, kalitenin korunması için orijinal filmin arkasındaki birçok ismi içeriyor. Jurassic Park ve Jurassic World serilerinin arkasındaki isim Frank Marshall, Kennedy/Marshall Şirketi altında yapımcılığı üstlenecek. Lee Isaac Chung filmin yönetmeni olarak seçildi. Senaryo ise, Mark L. Smith’e emanet.

- Reklam -

Twister Filmi Yeniden Çekiliyor Daisy Edgar-Jones

Yeni filmin 19 Temmuz 2024’te sinemalarda gösterime gireceği öngörülüyor.

İlk filmi sizler nasıl bulmuştunuz? Yeniden çekilecek olması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Denzel Washington, Gladyatör Filmi Kadrosuna Katıldı

Oscarlı Aktör Denzel Washington, Yeni “Gladyatör” Filminin Kadrosuna Katıldı

Yeni James Bond Oyunu Yolda Hitman

Yeni Hitman Oyunu Rafa Kalktı: IO Interactive’in Sıradaki Projesi “James Bond”un Köken Hikâyesi Olacak