in

Uncharted Filmi İlk Bakış: Tom Holland’lı Sony Uyarlaması Ufukta Gözüktü

Uncharted filmi uzun bir bekleyiş sonrası ufukta gözüktü. Tom Holland’lı Nathan Drake karakteri için ilk bakış görseli paylaşıldı.

Uncharted Tom Holland Nathan Drake
- Reklam -
- Reklam -

Video oyun uyarlaması Uncharted filmi nihayet ete kemiğe büründü. Tom Holland’ı, Nathan Drake olarak görebildik. Filmin başrolünden ilk yapım içi fotoğraf paylaşıldı.

Nathan Drake karkaterinin oyunlardaki ses aktörü Nolan North sete yaptığı ziyaretten sonra Twitter hesabından Holland’la bir fotoğraf paylaşıp, “Aynaya bakmak gibi!” yorumunda bulunmuştu. Holland o paylaşımdan sonra kendisinin de bir şeyler paylaşmak için sabırsızlandığını dile getirmişti.

Uncharted filmi için çalışmalar 10 yıldan uzun bir geçmişe kadar uzanıyor. 2007’de Uncharted: Drake’s Fortune oyunu çıktığı zaman son derece beğenilmiş ve sadece devam oyunları için değil film için de düğmeye basılmıştı. 2010’da David O. Russel (American Hustle) filmin yönetmenlik koltuğuna oturdu ve Nathan rolü için de Mark Wahlberg düşünülüyordu. Russel filmde ayrıca Robert de Niro ve Joe Pesci’ye de rol vermeyi planlamıştı. Bu proje hiç gün yüzüne çıkamadı. 2011’de yönetmenliğe Neil Burger (Limitless) geldi fakat kısa süre sonra ayrılıp Divergent’i çekti.

Bir türlü çekim aşamasına gelemeyen filmden uzun yıllar ses çıkmadı. 2016’da Joe Carnahan (The Grey) senaryoyu yazmak için imzayı attı ve Shawn Levy (Night at The Museum) yönetmen olarak belirlendi. Tom Holland da projeye bu noktada dâhil oldu. Sony filmin, oyunların öncesinde geçmesini istiyordu ve rol diğer Drake adaylarından da oyunlarda gördüğümüz Drake’ten de çok daha genç bir aktöre gitti. Sonrasında yönetmen yeniden değişti.

Uncharted Filmi Nathan Drake’in Gençliğini Konu Alacak

10 yıl ve 12 yönetmenin ardından nihayet Ruben Fleischer (Venom) yönetmenliğinde Uncharted filmi ekranlara gelecek. Tom Holland’ın Nathan Drake’i oynadığı filmde bir zamanlar Nathan’ı oynaması düşünülen Mark Wahlberg de Nathan’ın akıl hocası Victor Sullivan’ı canlandıracak.

Uncharted Tom Holland Nathan Drake

- Reklam -

Filmin senaryosu kilitli kapılar ardında tutulsa da konunun oyun serisinin öncesinde geçeceğini biliyoruz. Oyunlarda gördüğümüz profesyonel hazine avcısı Nathan’ın gizemli geçmişi filmle bir nebze aralanacak ve oyunlarda gördüğümüz karakterin nasıl doğduğunu anlayabileceğiz.

Çekimler şu sıralar devam ediyor. Tom Holland prodüksiyon biter bitmez üçüncü Spider-Man filminin çekimlerine başlayacak. Uncharted filmi 16 Temmuz 2021’de sinemalarda yayınlanacak.

Tom Holland’ın Instagram hesabından paylaştığı Nathan Drake fotoğrafına hemen aşağıdan göz atabilirsiniz:

Uncharted Tom Holland Nathan Drake

Tom Holland’ın canlandıracağı genç Drake sizi heyecanlandırıyor mu? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bekliyoruz.


* Mindhunter 3. Sezon Muhtemelen Gelmeyecek

Kaynak: Collider

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Matrix Başrolleri Oyuncular

The Matrix Serisinde Başrolleri Reddedip Pişman Olan Oyuncular

Siyah Kan: Jean-Christophe Grangé

Siyah Kan İncelemesi: Jean-Christophe Grangé’den Kötülüğün Kaynağı