in ,

Uncharted Fragmanı: Tom Holland’lı Aksiyon Dolu Filme İlk Bakış

Uncharted filminin ilk fragmanı yayınlandı. Tom Holland’ın Nathan Drake karakterini canlandırdığı oyundan uyarlanma yapım aksiyon sahneleriyle dikkat çekiyor.

Uncharted Fragmanı Sony Tom Holland
- Reklam -
- Reklam -

Uncharted fragmanı yayınlandı. Popüler PlayStation video oyunu serisinin film uyarlamasının başrolünde Tom Holland yer alıyor.

Birden fazla yönetmen değişikliği ve çok sayıda çıkış tarihi gecikmesi sonunda, on yıldan uzun bir süredir geliştirilen Uncharted filmi nihayet yaklaşıyor. Tom Holland ve Mark Wahlberg’in ikonik ikili Nathan Drake ve Victor Sullivan olarak oynayacağı haberleri kesinleştiğinde bile Uncharted, Koronavirüs pandemisi nedeniyle aksiliklerle karşı karşıya kaldı. Sonunda, film uzun zamandır beklenen galası için geri saymaya başladı.

Şubat 2022’de vizyona girecek olan film ile Sony, heyecan ve beklenti yaratmak için gereken tanıtımları yapmaya başladı. Geçen yıl, izleyiciler Holland’ı ilk kez Nathan Drake olarak gördüler ve Ağustos 2021’de yeni Uncharted görüntüleri CinemaCon’da tanıtıldı. O zamandan beri izleyiciler, yönetmen Ruben Fleischer’ın neler hazırladığına ve daha fazlasına göz atmak için bekliyorlardı.

- Reklam -

Nihayet ilk fragmanın bu hafta çıkacağına dair söylentiler doğrulandı ve Sony resmi olarak oyun uyarlaması sinema filminin ilk fragmanını paylaştı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Uncharted Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

Indiana Jones’tan çokça ilham aldığı bilinen Uncharted oyunları, ister istemez daha en başından itibaren beyaz perdeye uygun bir yapı taşıyordu. Yayınlanan ilk fragman da oyuncuların aşina olduğu eğlenceli aksiyon-macera havasını yakalayarak Nate ve Sully’yi kayıp hazine için vahşi bir arayışa gönderiyor gibi görünüyor. Holland elbette en çok Peter Parker rolüyle tanınıyor. Bu da onu Drake için ilginç bir seçim haline getiriyor. Yeni filmde nasıl bir performans sergilediğini görmek oyuncunun hayranları adına büyüleyici olacak.

Fragmanla birlikte hikâye ayrıntıları da ortaya çıkmaya başladı. Özellikle Nate’in kardeşi Sam’in ortadan kaybolmasıyla ilgili bir gizem olduğu görülüyor. Hazineyi ortaya çıkarmak Nate’in Sam’i bulmasına yardımcı olacağından, filmin duygusal tarafının buradan sağlanılacağı düşünülüyor. Merak uyandıran diğer şey ise Uncharted’ın şimdilik Sam’i pazarlama materyallerinde saklıyor olması ve kim olduğunu göstermiyor oluşu. Bu da karakterle ilgili bir tür sürpriz olabileceğini gösteriyor.

- Reklam -

Filmde Holland ve Wahlberg dışında Sophia Ali, Tati Gabrielle, Patricia Meeden, Sarah Petrick ve Antonio Banderas gibi isimler de yer alıyor.

Hayranlarca heyecanla beklenen yapım, 11 Şubat 2022 tarihinde sinemalarda olacak.

Uncharted’ın ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Filmden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı bizimle Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for yazarartemis yazarartemis dedi ki:

    aşırı heyecanlı olacak bence :zap:

  2. Avatar for fortknoxt fortknoxt dedi ki:

    Fragmanı beğendim. Filmi dört gözle bekliyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İBB Ödünç Kütüphane istanbul mecidiyeköy meydanı

“İBB Ödünç Kütüphane” İstanbul’da Hizmete Başladı

Robot Ressam Ai-Da mısır casus tutuklama

Robot Ressam Mısır’da Casusluk Suçuyla Gözaltına Alındı: Gözlerini Oymaya Çalıştılar