in

Tom Holland’lı Uncharted Filmi Yönetmenini Buldu

Tom Holland’lı Uncharted yapımının yönetmeni Travis Knight olarak belirlendi.

Tom Holland Uncharted
- Reklam -
- Reklam -

Son yılların yükselen yıldızı Tom Holland, Spider-Man filmleriyle hepimizin beğenisini topladı. Bu kadar beğenilmesinin üstüne bir de en sevdiğimiz oyun serilerinden biri olan Uncharted filmine başrol seçilince iyiden iyiye gözbebeğimiz oldu birden. Filmin Nathan Drake’in genç yaşlarındaki hallerini konu alacağını biliyorduk ama Tom Holland harici bir isim açıklanmamıştı. En azından bugüne kadar…

Uncharted Filmnin Yönetmeni Travis Knight Oldu

Transformers evreninin yan filmlerinden biri olan Bumblebee filminden hatırlayacağımız Travis Knight yönetmen koltuğuna oturdu. Her ne kadar insanlar onu Bumblebee filminden hatırlasa da aslında benim için o Kubo and Two Strings gibi mükemmel bir animasyon filminin yönetmeni. Tabi burada Kubo gibi mükemmel stop-motion tekniğiyle çekilmiş bir animasyon filmini baz alarak Uncharted filmine yorum yapmamız çok yersiz olur. Bu yüzden biz yine onun çektiği tek uzun metrajlı film olan Bumblebee filmiyle karşılaştıracağız.

Bu hafta ne kadar çok Tom Holland konuştuk, farkında mısınız? Disney ve Sony bir filmlik daha Spider-Man anlaşması yaptı ve biz hiç olmadığı kadar sevindik. Böylesi büyük bir haber bugünkü haberimizi de gölgede bıraktı hiç şüphesiz. Yine de Tom Holland’ın başrolünde oynadığı Uncharted filmini heyecanla bekleyenlerimiz de vardır hiç şüphesiz.

- Reklam -

Uncharted 18 Aralık 2020′de beyaz perdede olacak.

Travis Knight’ın Uncharted filmi yönetmeni olması hayranları oldukça heyecanlandırdı.

- Reklam -

* Spider-Man, Marvel’a Geri Döndü!

* Black Widow’da, Red Guardian Çekimleri Tamamlandı

M. Halit Koçak

1994’te Erzurum’un soğuk bir kış gününde doğan, beyaz saçlarını ailesinden genetik yoluyla alan biri. Daha geçen seneye kadar dünyayı kurtarabileceğini sanan Çevre Mühendisi. Film, kitap, dizi, karikatür oyun ve müziğin her türlüsüne ilgisi vardır ama parası yoktur. Denize ve denize yazılan bütün şiir, öykü ve hikayelere aşıktır. Bağımsız ve amatör olan bütün yapımlar onun için tutkudur. Onu her yerde ‘’Tavşan’’ diye bulabilirsiniz.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for CowardlyHero CowardlyHero dedi ki:

    2 gün sonra bu yönetmen de gider

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Agatha Christie Nil’de Ölüm

Agatha Christie’nin “Nil’de Ölüm”ü Yeniden Raflarda

For All Mankind

Moore’un Yeni Dizisi Apple TV+’a Geliyor