in

Venom 2 Filminin Yönetmeni Andy Serkis Olabilir

Özellikle Gollum ve Caesar karakterleriyle tanınan oyuncu ve yönetmen Andy Serkis, Tom Hardy’li Venom’un devam filminin başına geçebilir!

Andy Serkis Venom
- Reklam -
- Reklam -

Andy Serkis ismine aşina mısınız? Size Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit filmlerindeki Gollum karakteri desek? Ya da Maymunlar Cehhenemi’nin yeni serisindeki Caesar karakteri? İşte bu CGI ortamında yaratılmış karakterlere hareket yakalama performanslarıyla ayrı bir özgünlük katan isim oluyor kendisi. Aynı zamanda Hobbit serisinde ikinci yönetmen olarak görev yapmış ve bir Netflix filmi olan Mowgli: Legend of the Jungle ile 2017 yapımı Breathe filmlerini de yönetmenidir.

İşte bu isim Venom’un devam filmi için yönetmen olarak konuşuluyor. İlk Venom filmi Ekim 2018’de sinemaya girdi ve 100 milyon dolarlık bir bütçeyle dünya genelinde 856 milyon dolar hasılat elde etmişti. Bu Sony’nin bile beklemediği bir başarıydı. Haliyle ikinci filme onay da aynı hızda oldu. Filmin senaristlerinden Kelly Marcel o zamandan beri bir sonraki filmi yazmaya başlamış ve Tom Hardy de daha önceki filmde olduğu gibi Eddie Brock rolünü üstlenmek için heyecanlı olduğunu belirtmişti.

venom ust

- Reklam -

Sony Beklemek İstemiyor

Yeni Venom’da Michelle Williams’ın da Eddie’nin eski sevgilisi Anne Weying rolüyle devam ededeceğine kesin gözle bakılıyor. Aynı zamanda yine ilk filmin son sahnesinde Woody Harrelson’u seri katil Cletus Kasady karakterini oynarken görmüştük. Bu da demek oluyor ki ikinci filmde Carnage da karşımıza çıkacak. Ancak, görünen o ki ilk filmin yönetmeni Ruben Fleischer, Venom 2 için geri dönen oyunculara katılmayacak gibi görünüyor. Kendisi bildiğiniz gibi şu an Zombieland ile uğraşıyor ve Sony onun bu işi bitirip başlamasını beklemek istemiyor. Daha önce açıkladıkları Ekim 2020 gösterim tarihini de geçirmek istemedikleri için ön prodüksiyon hazırlıklarına bir an önce başlaması planlanıyor.

İşte bu yüzden yeni bir yönetmen arayışına giren firma yeni isimlerle görüşmeye başlamış. The Hollywood Reporter’ın verdiği bilgilere göre Andy Serkis bu iş için görüşülen isimler arasında. Yine de site haberi verirken durumda değişiklik olma ihtimali konusunda uyarıyor. Ayrıca Serkis bu görevi kabul ettiği takdirde filmde rol oynamaması gerektiğini söylüyorlar. Bu arada, Variety’nin verdiği başka bir bilgiye göre de Travis Knight (Bumblebee) ve Rupert Wyatt’ın (Rise of the Planet of the Apes) da yönetmenlik için Sony yetkilileriyle bir araya geldiği söyleniyor.

Andy Serkis

- Reklam -

Anlayacağınız daha şimdilik herhangi bir şey belli değil. Ama biliyoruz ki Andy Serkis bu işin başında olursa ortaya güzel iş çıkartacaktır kuşkusuz. Örneğin Netflix’te yayınlanan Mowgli: Legend of the Jungle filmi karanlık ve şiddetli tonuyla ve karmaşık görsel efektleriyle eleştirmenler tarafından övgü toplamıştı. Yani yönetmen olarak görev yaptığı önceki çalışmlara dayanarak şunu diyebiliriz: Korku aromalı süper kahraman filmlerini çok da güzel bir şekilde kotarabilir. Üstelik yeni Venom’da Carnage karakteri de olacağına göre umuyoruz bu isim sadece bir ihtimal olarak kalmaz.

Peki ya siz ne dersiniz? Andy Serkis’in yeni Venom’u yönetecek isim olmasına sıcak bakıyor musunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forumda bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Tom Hardy’nin Venom 2 ile Geri Döneceği Doğrulandı!

* Venom’un Devam Filmi Onayı Kaptı

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Süper bir haber, film baya bir korkunç olacak sanırırm.

  2. Avatar for magicalbronze magicalbronze dedi ki:

    Haberini geçmedik ama Tom Hardy de yönetmen olarak Andy Serkis’i görmek istediğinin ipuçlarını verdi. Anlayacağınız bu ihtimal giderek güçleniyor. Bakalım ne zaman kesinlik kazanacak :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Altın Tepe

Çağdaş Edebiyatın Orijinal Seslerinden Spufford “Altın Tepe” ile İlk Defa Türkçede

The Sopranos

The Sopranos Efsanesinin Öncesini Anlatacak Filme Dair Her Şey