in ,

Venom 2 için Yeni Fragman: Carnage ile Katliam Dolu Bir Macera Geliyor

Venom 2 için yayınlanan yeni fragman, Carnage karakterine daha detaylı bir bakış atmamızı sağlıyor. Filmin hikâyesi de belli oldu.

Venom 2​: Let There Be Carnage Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Venom 2 filmi için yeni bir fragman daha yayınlandı. Let There Be Carnage alt başlığıyla gelecek olan devam macerası, Tom Hardy’nin Eddie Brock’u ve Woody Harrelson’ın Cletus Kasady adlı karakterini karşı karşıya getirmeye hazırlanıyor.

2018 yılında çıkan ve gişelerde beklenenden çok daha iyi bir performans gösteren Venom, karakteri anti kahramana dönüştüren ve başrolünde Tom Hardy’nin bulunduğu bir maceraydı. Filme ait sinema eleştirmenleri tarafından yapılan yorumlar her ne kadar çoğunlukla olumsuz olsa da, hayranlar oldukça sevdi.

Hatırlanacağı üzere ilk filmin jenerik sonrası sahnesinde Marvel çizgi romanlarında Venom’un en ünlü düşmanlarından Carnage’ın ikinci kişiliği olan Cletus Kasady gözüktü. Woody Harrelson tarafından canlandırılan karakter ile ikinci maceranın da konusu az çok ortaya çıktı. Geçen yılın nisan ayında da filmin tam adının Let There Be Carnage olacağı açıklandı. Aslında çok daha önce sinemalardaki yerini alması beklenen macera, dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs pandemisi nedeniyle diğer tüm yapımlarda olduğu gibi ertelendi. Ancak nihayet, katliam artık çok yakın.

- Reklam -

Geçen mayıs ayında film için gelen ilk fragman sonrası, Carnage’ın dönüşümünü de gösteren daha detaylı bir fragman yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Venom 2​: Let There Be Carnage Fragman | İZLE

YouTube video

Tom Hardy ve Woody Harrelson’a ek olarak, devam filminde Eddie’nin eski kız arkadaşı Anne Weying rolünde Michelle Williams ve Anne’nin yeni ortağı Dan Lewis rolünde de Reid Scott yer alıyor.

İlk filmi yöneten Ruben Fleischer, takvimine uymadığı için ekipten ayrıldı. Venom: Let There Be Carnage’ın yönetmenliğini ise Andy Serkis üstleniyor. Senaryosunu Kelly Marcel’ın yazdığı filmin hikâye gidişatında Marvel’a başrol Tom Hardy de yardım etti.

- Reklam -

Venom: Let There Be Carnage aslında 24 Eylül 2021 tarihinde vizyona girecek. Ancak yayınlanan yeni fragman yalnızca bu sonbaharda sinemalarda olacağını söylüyor. Bu da ister istemez çıkış tarihinin bir kez daha değişebileceğini gösteriyor.

Venom 2 için yayınlanan yeni fragman sizlerin hoşuna gitti mi? Let There Be Carnage, ilk filmin üzerine bir şey koyabilecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

6 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    @magicalbronze haber linkine tıklayınca hata veriyor.

  2. Avatar for Artorias Artorias dedi ki:

    Linki tekrar düzenledim. Şu an için çalışıyor olması lazım. Tekrar dener misin?

  3. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Tamamdır, link şimdi açıldı.

  4. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Carnage karakteri çizgi filminde tam bir manyaktı ama bu filmde fragmandan gördüğüm kadarıyla sanırım karısı ya da sevgilisi tam göremedim fotoğrafı ama ondan sonra manyaklaşmış, intikam yemini etmiş izlenimi verdi. Yani bence Carnage karakteri olmamış gibi duruyor. Çünkü ben mi bu herifi psikopat sanıyorum diye düşünürken internete yazınca doğru bildiğimi anladım. Filmde Carnage, sanırım sevdiği için kafayı tırlatmış izlenimi veriyor. Zaten, çizgi romanı bilmiyorum ama çizgi filminde Örümcek Adam ve Venom bu karakterle zor baş edebiliyordu gibi aklımda kalmış. Yani filmde tek başına Venom bu karakteri yenecek mi? Cevap tabii ki evet :smiley:

    Ekleme: Biraz karışık mı yazmışım ne? Neyse anlamışsınızdır demek istediğimi :sweat_smile:

  5. Avatar for Lorien_archers Lorien_archers dedi ki:

    Çizgi film animasyon filmi mı hocam? İsmini yazar mısınız çizgi filmin? Deadpool çizgi romanlarından Carnage ilgimi çekiyordu. Bir bakayım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1 cevap daha var.

La Casa de Papel 5. sezon ilk 5 bölüm yeni fragman

La Casa de Papel 5. Sezon İlk 5 Bölüm için Yeni Fragman

Hikâye Anlatımı: Dizi Sinema

Hikâye Anlatımı Konusunda Diziler Sinemadan Daha mı Başarılı?