in

Venom 2 Filminde J.K. Simmons’lı J. Jonah Jameson Karakteri de Yer Alacak

Venom: Let There Be Carnage filmi için açıklanan yeni bir oyuncu listesinde, J.K. Simmons’ın canlandırdığı J. Jonah Jameson karakterinin de yer alacağı ortaya çıktı.

Venom 2: Let There Be Carnage J.K. Simmons J. Jonah Jameson
- Reklam -
- Reklam -

Venom 2 filmi J.K. Simmons tarafından canlandırılan ikonik karakterlerden J. Jonah Jameson’ı da içerecek. Son olarak yıllar sonra Spider-Man: Far From Home ile Marvel Sinematik Evreni’ne geçiş yapan karakter, şimdi de başrolünde Tom Hardy’nin yer aldığı Sony Pictures imzalı Let There Be Carnage ile hayranların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

İlk filmi 2018’in sonlarına doğru gösterime giren ve gişede beklentilerin üzerinde bir başarı gösteren Venom macerası, başrolünde Tom Hardy’nin rol aldığı ve Örümcek Adam’ın düşmanlarından olan simbiyotun anti kahraman olduğu bir hikâye üzerine kuruluydu. Sinema eleştirmenleri tarafından yapılan yorumlarda genel anlamda olumsuz olsa da, hayran bazında bu yorumların pek bir etkisi olmadı. Film 18 yaş ve üzeri kitleye uygun olmasına rağmen dünya çapında toplamda 850 milyon dolardan daha fazla bir gişe başarısı elde etti.

Bu başarı sonrası yüzü gülen Sony de kısa süre içerisinde ikinci macera için onayı verdi. Ardından Nisan 2020’de filmin tam adının Let There Be Carnage olacağı açıklandı. Yeni macera Venom’un en ünlü düşmanlarından Carnage/Cletus Kasady ile anti kahramanımızın savaşına odaklanacak. Karakter, ilk filmin sonunda da gözüken Woody Harrelson tarafından canlandırılacak. Şimdi yeni çıkan bir bilgiye göre, tanıdık bir karakter daha filmde yer alacak.

- Reklam -

Venom 2: Let There Be Carnage Filmi ile J.K. Simmons Bir Kez Daha J. Jonah Jameson Rolünde

Venom 2​: Let There Be Carnage Fragman

Vue adlı site, Venom: Let There Be Carnage için açtığı tanıtım sayfasında oyunculardan bahsederken, J.K. Simmons’ın da filmde yer alacağını doğrulamış oldu. Şu an için film ekibinden veya Sony’den resmi bir doğrulama gelmemiş olmasına rağmen, tıpkı Spider-Man’in Marvel Sinematik Evreni’ndeki ikinci solo macerası olan Far From Home’daki gibi bir sürpriz yapılacağı düşünülüyor.

Tüm bu soruların cevapları, filmin vizyona gireceği tarih olan 24 Eylül 2021’de belli olacak.

- Reklam -

Filme ait son fragman ise bu ayın başlarında yayınlanmıştı. Şimdilik yeni bir fragman gelip gelmeyeceği ise bilinmiyor.

J.K. Simmons’ı bir kez daha bu rolde görecek olmamız konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Estranged Estranged dedi ki:

    Hem MCU’da hem de Sony’nin kurduğu evrende… ilginç.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mafya Nedir? - Gaetano Mosca

Gaetano Mosca’nın “Mafya Nedir?” Sorusunu Yanıtladığı Ünlü Konuşması Türkçede

Fionna and Cake: Yeni Adventure Time Dizisi

Adventure Time Evreni Yeni Dizi ile Genişliyor: Fionna and Cake