in

Venom 2 Filminin Tam Adı “Venom: Let There Be Carnage” Oldu

Venom 2 tam adı, çıkış tarihi ve logosu belli oldu. Tom Hardy’nin başrolünde olduğu devam filmi Venom: Let There Be Carnage ismiyle geliyor.

Carnage
- Reklam -
- Reklam -

Venom 2 filmi nihayet resmi bir ada sahip. Sony’nin Venom: Let There Be Carnage olarak adlandırdığı filmde Tom Hardy Venom karakterini canlandırmak için geri dönüyor. Woody Harrelson ise Carnage rolünü üstlenecek. Ayrıca filmin logosu ve ertelenen yeni vizyon tarihi de duyuruldu.

Spider-Man ile aradığını bulamayan ve bu nedenle Marvel Sinematik Evreni’ne katılması için Disney’le ortaklık içine giren Sony, elinde yayın hakları bulunan diğer Marvel kahramanlarını değerlendirmek adına 2018 Ekim’inde solo Venom filmini vizyona soktu. Tom Hardy’nin başrolünde olduğu film çıkana kadar pek çok sorun yaşandı. Akıbetinin Örümcek Adam yapımlarıyla benzer seyeredeceği düşünülen Venom, sürpriz şekilde hayranlar tarafından oldukça sevildi ve iyi bir gişe hasılatına ulaştı. Her ne kadar eleştirmenlerden olumsuz eleştiriler alsa da dünya çapınca 856.1 milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde etti. Pek tabii bu başarı sonrası Sony hiç geciktirmeden ikinci film için yeşil ışık yaktı.

Venom: Let There Be Carnage

- Reklam -

İlk filmi yöneten Ruben Fleischer’ın takvimiyle yaşanan uyuşmazlık sebebiyle Sony projeyi çok fazla geciktirmemek adına yeni yönetmen arayışlarına girdi. Kısa süre içerisinde çıkan söylentiler doğrulandı ve aktör kimliğiyle de tanıdığımız Andy Serkis filmin yönetmenlik koltuğuna oturdu. Venom’un son sahnesinde Cletus Kasady rolüyle gördüğümüz Woody Harrelson’ın ikinci filmde önemli bir rol kaplayacağı biliniyordu. Ancak gelen son bilgiyle birlikte çizgi romanlarda hain simbiyot Carnage olarak tanınan seri katil Cletus Kasady’nin Venom 2 filminin ana kötüsü olacağı resmileşti.

Venom: Let There Be Carnage Vizyon Tarihi Belli Oldu

2021’nin yaz aylarında ikinci filmin vizyon tarihinin açıklanacağı bilgisinin yanı sıra Sony, devam yapımının Venom: Let There Be Carnage olarak adlandırılacağını açıkladı. Bununla birlikte Tom Hardy, Instagram üzerinden filmin logosunu da paylaştı.

 

https://www.instagram.com/p/B_QkEU-A6zY/

- Reklam -

Logoyla birlikte filmin yeni vizyon tarihi de belli oldu. Tahminler doğru çıktı ve Venom devam filmi Koronavirüs nedeniyle ertelendi. Normalde önümüzdeki Ekim ayında çıkması beklenen yapımın yeni vizyon tarihi 25 Haziran 2021 oldu.

Venom: Let There Be Carnage

Venom: Let There Be Carnage adı, çizgi romanlara herhangi bir özel referans içermiyor. Yapımla ilgili senaryo konusunda da şimdiye dek bir bilgi paylaşılmış değil. Ancak daha önce de belirttiğimiz gibi Carnage Venom 2’nun kötü adamı olacak. Bununla birlikte geçen yılın ekim ayında kadroya katıldığı duyurulan Naomie Harris’in Shriek rolünü canlandıracağı ve Carnage’ın yanında olacağı biliniyor. Daha fazla bilgi için muhtemelen birkaç ay beklememiz gerekecek.

Filmin yeni adını nasıl buldunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* The Batman Dahil Birçok Warner Bros. Filminin Vizyon Tarihi Değişti

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Netflix Abone Sayısı

Netflix Koronavirüs ile Yükselişte: 15.7 Milyon Yeni Abone

Looney Tunes Cartoon HBO Max

Looney Tunes Yeni Dönemi HBO Max ile Başlıyor