in

Venom 2 Filmi, Tom Holland’lı Spider-Man’e Ev Sahipliği Yapabilir

Marvel Sinematik Evreni’nde macerasına devam eden Spider-Man, küçük bir rolle de olsa Venom 2 filminde karşımıza çıkabilir.

venom 2 spider-man
- Reklam -
- Reklam -

Gişede beklenenin ötesinde bir başarı elde eden Venom filminin devamı için hazırlıklar sürüyor. Bu süreçte özellikle Tom Hardy’nin canlandırdığı başrolün yanı sıra Andy Serkis’in yönetmenliğini devraldığı filmin prodüksiyon aşaması da devam ediyor. Hayranlar özellikle ikinci film için ne olacağına dair daha fazla detay beklerken bir yandan yeni bazı dedikodular da oldukça heyecanlandırıcı gözüküyor.

2018 yılında gösterime giren Venom filmi eleştirmenlerce daha çok olumsuz yorumlar alsa da geniş çapta bir hayran kitlesi edindi. Aynı zamanda Sony’nin dahi beklemediği bir gişe başarısına ulaştı. Haliyle ikinci film için hızlıca yeşil ışık yakıldı. Öyle ki Sony projenin durmasını istemediği için ilk filmin yönetmeniyle (takvimleri uyuşmadığı için) yollarını ayırıp yeni bir yönetmen arayışına girdi ve onu da kısa süre içerisinde buldu.

Venom 2’nun çekimleri geçen kasım ayında başladı. Sony henüz doğrulamamış olsa da film Ekim 2020’ye yetişecek gibi duruyor. Şimdi de gelecek filmle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

- Reklam -

Venom 2

Geeks Worldwide sitesinin verdiği bilgilere göre Venom 2 filmi Tom Holland’ın canlandıracağı Spider-Man karakterini içerebilir. Bilgi kesinleşmemiş olmakla birlikte müzakerelerin devam ettiği bildirildi. Ayrıca Holland’ın Venom 2’da bulunsa bile MCU’da gözüktüğü haliyle yer alıp almayacağı ve orada var olan özelliklerini koruyup korumayacağı da henüz bilinmiyor. Hollywood sinemasından haberler veren gazeteci Daniel Richtman da daha önce Tom Holland’ın Venom’un yeni macerasında yer almak için görüşmeler yaptığı ve Sony ile Disney’in bu konuda da müzakerelerde bulunduğunu söylemişti.

Spider-Man Venom 2 Filminde Gerçekten Yer Alabilir mi?

Aslında Spider-Man’in filmde yer alacağı dedikoduları pek de yeni bir haber değil. İlk Venom filmiyle ilgili de yine Tom Holland’lı bir sahne çekildiği söylentileri yayılmış ve hatta film gösterime girdikten sonra bile konuşulmaya devam etmişti. İddialar arasında Sony’nin bunu istediği ancak Marvel Stüdyoları’nın talebi doğrultusunda son anda filmden çıkarıldığı yönündeydi. Venom beyaz perdeye gelene kadar birçok kişi filmin Marvel Sinematik Evreni’ne dahil olup olmadığını merak ediyordu. Marvel’ın başkanı Kevin Feige her ne kadar evrenlerin birbirinden bağımsız olduğunu söylese de Sony bununla ilgili açık bir kapı bıraktı.

tom hardy venom film

- Reklam -

Yeni filmde Tom Holland sadece Peter Parker olarak gözükse bile aslında evrenlerin birbiriyle bağlantılı olduğu bir şekilde doğrulanacaktır. Marvel şirketi evrenleri gerçekten farklı tutmak istiyorsa da stüdyolar anlaşarak çoklu evrenlerin farklı dünyalarında olduğuna dair bir açıklama yapabilirler. Her ne olursa olsun yeni Venom macerasında Spider-Man karakterini görmek oldukça heyecanlandırıcı bir gelişme gibi gözüküyor.

Venom 2 filmi ne zaman vizyona girecek sorusunun yanıtı ise ABD için 2 Ekim 2020 olarak yanıt buluyor. Yapımın Türkiye gösterim tarihi henüz açıklanmadı.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Holland ve Hardy’yi aynı karede görmek ister miydiniz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* Joker’in Başarısı Venom 2 Filminin +18 Olmasının Önünü Açabilir

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Harry Potter Yeni Film

İddia: Harry Potter’dan 20 Yıl Sonra Geçecek Yeni Film Serisi Yolda

the witcher ciri ve geralt

The Witcher Dizisinin Yapımcısı Eleştirilere Cevap Verdi