in

Venom 3 Kesinleşti: Spider-Man Yapımcısı Maceranın Devam Edeceğini Duyurdu

Venom 3 filmi kesinleşti. Spider-Man’in de yapımcısı olan Amy Pascal, Tom Hardy’li yeni maceranın planlama aşamasında olduğunu söyledi.

Venom 3 spider-man
- Reklam -
- Reklam -

Venom 3 filmi için hazırlıklar resmen başladı. Spider-Man serisinin de yapımcılarından olan Amy Pascal, başrolünde Tom Hardy’nin yer aldığı maceranın yeni adımının erken geliştirilme aşamasında olduğunu bildirdi.

Şu sıralar tüm Marvel hayranlarının odaklandığı tek bir şey var. O da 17 Aralık’ta vizyona girecek olan Spider-Man: No Way Home filmi. Örümcek Adam’ın Marvel Sinematik Evreni’ndeki üçüncü solo macerası olacak yapım, çoklu evrenlerin kapısını da açarak geçmiş filmlerden tanıdık birçok yüzü tekrar beyaz perdeye getirecek. Hâlâ eski filmlerden bazı karakterlerin gelip gelmeyeceği belli değil ve teoriler devam ediyor. Ancak onlar dışında, filmde yer alıp almayacağı merak edilen bir karakter daha var. O da Venom

Amerika’da 1 Ekim 2021 tarihinde vizyona giren Venom’un ikinci filmi olan Venom: Let There Be Carnage, pandemi dönemi gişe rekoru kırmış ve Sony’nin yüzünü bir kez daha güldürmeyi başarmıştı. Her ne kadar kötü eleştiriler almış olsa da, seyirci tıpkı ilk filmde olduğu gibi Koronavirüs salgınına rağmen Tom Hardy ve Woody Harrelson’lı maceraya büyük bir ilgi göstermişti. Dünya çapında 400 milyon dolarlık bir gişe rakamına ulaşan Venom 2, Covid-19 pandemisinin başlangıcından bu yana bu rakamı geçen beşinci Hollywood filmi olmayı başardı. Şimdi Sony, eskiler de dahil olmak üzere tüm Örümcek Adam filmleri arasında en büyük gişe açılışına sahip olması beklenen Spider-Man: No Way Home’un vizyona girmesi için hazırlanıyor.

- Reklam -

Venom 3 Öncesi Tom Hardy Spider-Man: No Way Home Filminde Yer Alacak mı?

Venom 3 Spider-Man

Eve Dönüş Yok’un sadece açılış hafta sonunda ABD içerisinde 190 ila 250 milyon dolar arasında bir gelir elde edeceği tahmin ediliyor. Bu da 2019’dan bu yana en başarılı filmlerden biri olma potansiyeline sahip olduğu anlamına geliyor. Zaten ön siparişlerin açılmasıyla birlikte tüm sitelerin çöküşü, bu öngörüyü de destekliyor. Ancak şimdi, filmin tanıtımı amacıyla röportaj veren Sony yapımcısı Amy Pascal, bir başka sürprizi de paylaştı.

Collider ile No Way Home hakkında konuşan Pascal, Venom 3 filminin geleceğini doğruladı. Ayrıca projenin şu anda henüz “planlama aşamasında” olduğunuda açıkladı. Önceliklerinin, herkesin gelip Spider-Man: No Way Home’u görmelerini sağlamak olduğunu da sözlerine ekledi.

- Reklam -

Tom Hardy’nin Örümcek Adam 3’te yer alıp almayacağıyla ilgili bir şey söylememiş olsa da, yeni filmin konusu veya oyuncuları ile ilgili de herhangi bir paylaşmadı. Ancak her ne olursa olsun, filmin en erken 2023’ün sonlarına doğru geleceği tahmin ediliyor.

Venom 3 için heyecanlı mısınız? Sizce simbiyotun maceraları devam etmeli mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for SJack SJack dedi ki:

    İlk gilmi ortalamanın üstündeydi. İkinci filmi izlemedim ama çoğu yorum kötü olduğunu gösteriyor. Özellikle bütçe ve sonuç arasındaki uçurumu izlememişnolmama rağmen hissedebiliyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Görenler Olmuştur - Vuslat Çamkerten

Vuslat Çamkerten’den Hayatın Akışını ‘Toz Duman Eden’ Öyküler: “Görenler Olmuştur”

vikipedi nft

Vikipedi’de Yayınlanan İlk İçerik NFT Formatında Satışa Çıkıyor