in

Tom Hardy “Venom 3” Çalışmalarının Başladığını Duyurdu

Venom 3 filmi için hazırlıklar başladı. Tom Hardy, Marvel anti kahramanının yeni macerası için yeni bir paylaşımda bulundu.

Venom 3 Filmi için Hazırlıklar Başladı
- Reklam -
- Reklam -

Venom 3 filmi hazırlıkları başladı. Serinin yıldızı Tom Hardy, sosyal medya hesabı üzerinden sevilen Marvel anti kahramanıyla ilgili yeni güncelleme paylaştı.

Sony’nin Örümcek Adam Evreni, stüdyonun yapım aşamasında olan birkaç filmi olduğu için hâlen ilerliyor. Bunlardan biri de Örümcek Adam’dan ilham alan evrenin kurulmasına yardım eden film serisinin en önemli parçası olan Venom 3. Herhangi bir büyük olay örgüsüne yol açmasa da, Hardy’nin canlandırdığı Eddie Brock, kendisi ve Symbiote ile kısa da olsa Marvel Sinematik Evreni’ni ziyaret etti ve Spider-Man: No Way Home finalinde az da olsa görüldü. Kısa bir kamera hücresi olan Hardy’nin karakteri sonunda kendi dünyasına geri gönderildi. Bundan kısa bir süre önce de Venom 3, Sony Pictures tarafından resmi olarak duyuruldu.

Son zamanlarda, özellikle Hardy’nin Spider-Man: No Way Home görünümünden sonra, Venom 3’ün ilerlemesiyle ilgili haberler yavaşladı. Son olarak ilk iki filmin senaryosunu yazan Kelly Marcel’in, aynı zamanda üçüncü filmin yönetmeni olacağı duyurulmuştu. Aylarca herhangi bir yeni güncelleme gelmedikten sonra nihayet Tom Hady, Instagram hesabı üzerinden Venom 3’ün resmi olarak ön yapım aşamasında olduğunu açıkladı.

- Reklam -

Hardy’nin sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

YouTube video

(Videoya Instagram üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Venom 3 Ne Zaman Çıkacak Sorusu Henüz Yanıt Bulmadı

Yıldız aktör, hayranlara projeyle ilgili sağlam bir güncelleme vermenin bir yolu olarak Eddie ve Symbiote’un komik bir değiş tokuş yaptığı önceki filmlerden kesilmiş ve silinmiş bir sahneyi de paylaşmış oldu.

Önceki filmde olduğu gibi Venom 3’ün senaryosu da yönetmenle birlikte Hardy tarafından kaleme alınacak. Hardy dışında şu anda geri döneceği düşünülen tek oyuncu Anne Weying rolündeki Michelle Williams. İlgisini dile getirmesine rağmen Sony Pictures, Williams’ın projeye resmi olarak dahil olup olmadığı konusunda şimdiye dek bir açıklamada bulunmadı. Ayrıca yeni maceranın Symbiote’un bir parçasının MCU’da sıkışıp kaldığı olay örgüsünü ele alıp almayacağı da belirtilmedi. Bununla ilgili daha fazla ayrıntı, muhtemelen ana çekimler yaklaştıkça ortaya çıkacak.

- Reklam -

Venom 3 filmi hazırlıkları

Şu an için Sony Pictures tarafından Venom 3 için resmi bir vizyon tarihi belirlemedi. Ayrıca final başlığın ne olacağı da henüz belli değil.

İlk iki Venom filmini nasıl bulmuştunuz? Yeni maceradan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mindhunter 3. Sezon David Fincher

David Fincher, “Mindhunter” 3. Sezonun Çekilmeme Nedenini Yüksek Maliyetlere ve Yetersiz İzlenme Oranına Bağlıyor

BBC J.K. Rowling'den Özür Diledi

BBC Kanalı Bir Ay İçinde J.K. Rowling’den İkinci Defa Özür Diledi