in ,

Venom​: Let There Be Carnage’ın Merakla Beklenen İlk Fragmanı Yayında

Venom​: Let There Be Carnage filminin ilk fragmanı yayınlandı. Woody Harrelson’lı Carnage karakterine merhaba deyin!

Venom 2​: Let There Be Carnage gişe rekoru
- Reklam -
- Reklam -

Venom​: Let There Be Carnage fragmanı Sony tarafından paylaşıldı. Tom Hardy’nin başrolünde yer aldığı devam filminde Cletus Kasady/Carnage rolüyle Woody Harrelson bulunuyor.

2019’un başlarında resmi olarak geleceği duyurulan Venom 2’nun ilk fragmanı nihayet yayınlandı. Tom Hardy, ikinci filmde de Eddie Brock adlı uzaylı bir ortakyaşamla kaynaşan ve ona süper insan güçleri veren şanslı muhabiri canlandıracak. Hatırlanacağı üzere ilk filmin jenerik sonrası sahnesinde Woody Harrelson’ın canlandırdığı Cletus Kasady karakteri gözükmüş ve ikinci filmin muhtemel kötüsü olacağı tahmin edilmişti. Beklendiği gibi de oldu.

Venom: Let There Be Carnage, Michelle Williams’ın Eddie’nin eski kız arkadaşı Anne Weying olarak ve Reid Scott’un Anne’nin yeni erkek arkadaşı Dan Lewis olarak dönüşünü de gösteriyor. Seriye katılan Naomie Harris, Carnage’ın Marvel çizgi romanlarında sevgilisi olan Shriek rolüne hayat verecek.

- Reklam -

Venom​: Let There Be Carnage Fragmanı | İZLE

YouTube video

Sunulan görüntüler, Eddie ve Venom’un bir tür normal rutine yerleştiğini, ortakyaşamın ona kahvaltı hazırladığını ve her ikisinin de Bayan Chen (Peggy Lu) tarafından yönetilen marketi ziyaret ettiğini ortaya koyuyor. Ayrıca Venom ve Carnage arasındaki çatışma öncesi, Cletus’un Eddie ile konuştuğu ve ardından onun ortakyaşam formunda ortaya çıkmadan önce Ravencroft’ta üzerinde deney yapılması gibi pek çok sahneyi içeriyor.

Serinin ilk filmini Ruben Fleischer yönetmiş olsa da, takvim uyuşmazlığı nedeniyle yerini Andy Serkis’e bıraktı. Senaryosunu Kelly Marcel’ın yazdığı filmin hikâye gidişatında Marvel’a başrol Tom Hardy de yardım etti.

- Reklam -

Serinin ilk filmi 2018 yılında vizyona çıktığında eleştirmenlerden karışık yorum alsa da harika bir gişe başarısı yakaladı. 115 milyon dolarlık çekim bütçesine oranla, 856.1 milyon dolarlık hasılat yaparak Sony’nin yüzünü güldürmeyi başardı. Koronavirüs nedeniyle ertelenen yapımlar arasına katılan Venom’un devam filminin aslında çok daha öncesinden çıkması bekleniyordu.

Venom​: Let There Be Carnage, herhangi bir erteleme almadığı takdirde 24 Eylül 2021 tarihinde beyaz perdede olacak.

Venom’un devam filmi olan Let There Be Carnage için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MustafaYildiz MustafaYildiz dedi ki:

    Bu fragmanı utanmadan yayınlamışlar gerçekten. Gerçi yorumları okuyunca fark ettim ki bu slimedan sony çok para kazanacak.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ragnarok 2. sezon incelemesi

Ragnarok 2. Sezon Fragmanı: İskandinav Mitolojisi Odaklı Macera Geri Dönüyor

Yaratımın Özü edebiyat pranga

Yaratımın Özü ve Prangalar Aşkına