in

Venom’ın Yönetmeni, Olumsuz Eleştiriler Hakkında Konuştu

Sony imzasıyla vizyona giren Venom filmi hayranlar tarafından pek beğenilmemişti. İlk filmin yönetmeni Ruben Fleischer konuya dair açıklamalarda bulundu.

Ruben Fleischer Venom
- Reklam -
- Reklam -

Venom’ın kendine has ilk filminin yönetmeni olan Ruben Fleischer, olumsuz eleştiriler hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

İlk olarak 1984 yılında karşımıza çıkan Eddie Brock, simbiyot tarafından ele geçirilip Venom’a dönüşüyordu. Ancak filmde Venom filminde Spider-Man yok. Buna rağmen film, dünya çapında 856 milyon dolar gelir elde etti. Hatta rekorunu Joker’e kaptırmış olsa da 2018’de çıktığı hafta, ekim ayının en büyük açılış gelirini elde etmişti.

Oranlara bakınca Sony’nin, Spider-Man olmadan da bu filmi başarıya ulaştırdığı görünüyor. Ancak Venom’ın yakaladığı bu gişe başarısına rağmen olumsuz eleştirilerinin de çok olduğu göz ardı edilemez bir gerçek. Rotten Tamatoes’ta olumsuz yorum oranı %29. Spider-Man hakları konusunda Marvel’la yaşadığı anlaşmazlığın, Venom 2’yi etkileme ihtimali de bulunuyor.

- Reklam -

Ruben Fleischer, Olumsuz Eleştirilere Şaşırdığını Belirtti

Fandom’a konuşan yönetmen Ruben Fleischer, filmin gayet zevkli ve eğlenceli olduğunu, insanların olumsuz düşüncelerine çok şaşırdığını söylüyor. Hayranların Marvel’a taptığı için Sony’yi topa tuttuğunu ve hayranların filmden keyif almasına rağmen eleştirilerin büyük oranda olumsuz gelmesinin tuhaf olduğunu düşünüyor. Seyircilerin ne istediğini ve onları nasıl memnun edeceğini anlayamadığını da belirtiyor.

Görünen o ki Fleischer, Venom’ın beğenilmemesini yalnızca Marvel – Sony çatışması ve hayranların alışkanlıklarına bağlamak istiyor.

- Reklam -

Ruben Fleischer, aynı zamanda Venom serisinden elini ayağını çektiği için mutlu olduğunu da belirtti. İkinci filmin yönetmeni Andy Serkis olacak ve ilk filmin sonunda sürpriz bir şekilde gördüğümüz üzere Woody Harrelson tarafından canlandırılacak Carnage’ı da görbileeceğiz.

Yine de hayranlar, Spider-Man’in de olduğu bir Venom filmi istiyor. Fleischer verdiği röportajda, bir gün bunun gerçekleşeceğine inandığını da söylüyor.

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Adam Spider man olmadan Venom çekti, çok zor bir şey. Takdir edilmesi lazım bence. İkinci filmde; Carnage de olacak bu farkı kapatır bence.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

nasa yeni uzay kiyafeti

Yeni Uzay Görevlerinin Kıyafetleri Duyuruldu

Yüzüklerin Efendisi

Yüzüklerin Efendisi Dizisinde Kadro Genişliyor