in ,

Voyagers Fragmanı: Colin Farrell Kaotik Bir Uzay Görevine Önderlik Ediyor

Voyagers fragmanı yayınlandı. Colin Farrell nisan ayında çıkacak yeni bilimkurgu filminde kaotik bir uzay görevine liderlik ediyor.

Voyagers Fragmanı colin farrell
- Reklam -
- Reklam -

Colin Farrell yeni bilimkurgu filmi Voyagers için yayınlanan fragmanda kaotik bir uzay görevine liderlik ediyor. Yakın gelecekte geçen bilimkurgu macerası, yeni bir ev arayışına çıkan ve uzayın derinliklerine gönderilen 30 genç erkek ve kadının yolculuğunu anlatıyor.

Lionsgate Movies Voyagers için ağır bir neon dozu sunan bir fragman yayınladı. Fragmanın başlangıcında karakterler “mavi” olarak bilinen gizemli maddeyi deniyor. İyimser bir şekilde başlayan durum, içtikleri sıvı sonrası çok geçmeden coşku tehlikeli bir hal alıyor.

Mürettebat sıvıyı içtikten sonra kendilerini çılgınca hareketler yaparken ve en ilkel dürtülerine başvururken bulur. Bu süreçte kendileri hakkında daha çok şey keşfederler.

- Reklam -

Filmin yönetmenliği ve senaryosu, Limitless ve The Illusionist’in de yönetmenliğini üstlenen Neil Burger tarafından yapılıyor. Colin Farrell ile birlikte filmde Lily-Rose Depp, Fionn Whitehead, Viveik Kalra, Isaac Hempstead Wright, Quintessa Swindell ve Chanté Adams gibi isimler rol alıyor.

Film için yayınlanan resmi özette şunlar yer alıyor:

İnsan ırkının geleceği tehlikedeyken, zekâ ve itaat için yetiştirilmiş bir grup genç erkek ve kadın, uzak bir gezegeni kolonileştirmek için keşif yolculuğuna çıkar. Ancak görevle ilgili rahatsız edici sırları ortaya çıkardıklarında, eğitimlerine meydan okurlar ve en ilkel doğalarını keşfetmeye başlarlar. Gemideki yaşam kaosa dönüşürken, korku, şehvet ve doyumsuz güç açlığı tarafından tüketilirler.

Yayınlanan resmi fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

- Reklam -

Voyagers Fragmanı | İZLE

YouTube video

Filmin fragmanı kesinlikle iddialı ve kışkırtıcı bir maceranın geleceğinin ipuçlarını veriyor. Burger, Limitless ile sunduğu telaşlı ve adrenalin pompalayan tona yabancı olmasa da, uzayda bir film seti için çılgınca bir hız yapıp yapamayacağı görülmeye değer gibi duruyor.

Voyagers filmi Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenmeden önce aslında Kasım 2020’de gösterime girecekti. Ancak şimdi açıklanan son tarih 9 Nisan 2021 olarak gösteriliyor. Yapım dijitale gelmeden önce beyaz perdede gösterime girecek. Uzayda geçen gerilim filmi olarak tanımlanan Voyagers’ın Türkiye’de gösterime girip girmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

Voyagers için yayınlanan yeni fragmanı sizler nasıl buldunuz? Sizce ortaya kaliteli bir iş çıkacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MURAT_arminius MURAT_arminius dedi ki:

    Ben ne izledim şimdi.

  2. Avatar for Zaujas Zaujas dedi ki:

    Bu film için gerilim dozu kritik öneme sahip, insanın içgüdüleri ve karanlık tarafı iyi yansıtmışlardır umarım. Konu olarak ilgimi çekti açıkcası.

  3. Avatar for _OZ _OZ dedi ki:

    “ Gaspar Noe Uzayda ”

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ecel Çiçekleri - Elçin Poyrazlar

Ecel Çiçekleri: Elçin Poyrazlar’dan Bir İntikam Hikâyesi

Silent Night, Deadly Night Filmi Yeni

Silent Night, Deadly Night Filmi Yeniden Çekiliyor: Slasher Klasiği Geri Dönüyor