in

Warner Bros. ve Ray Fisher Arasındaki Olaylar Kızışıyor

Ray Fisher, Justice League setindeki davranışları için Joss Whedon’ın peşini bırakmamaya kararlı. Warner Bros. ise olayı bambaşka bir seviyeye taşıdı.

ray fisher warner bros justice league
- Reklam -
- Reklam -

Önceki aylarda Ray Fisher, Joss Whedon’un Justice League çekimlerinde profesyonelce olmayan davranışları ve istismara varan hareketleri olduğunu belirtmişti. Joss Whedon’un geçmişte de bu tarz şikâyetler aldığı da hatırlatılınca Warner Bros. özel bir dedektif ekibi kurarak iddiaların gerçek olup olmadığını araştırmaya başladı.

Fisher bu özel soruşturmanın “ileriye yönelik büyük bir adım” olduğunu ve iddialarının doğru olduğunu bulacaklarından emin olduğunu söylemişti. İlerleyen günlerde Fisher, Warner Bros.’un iyi niyetli olmadığını, birkaç günah keçisi belirleyerek setteki sorunların üstünü kapatmaya yeltendiğini açıkladı:

Justice League’in setiyle ilgili açıklamalarımdan sonra DC Films’in başkanıyla telefonda konuştum. Joss Whedon ve Jon Berg’i ortaya atıp Geoff Johns’u unutturmak istiyorlardı. Unutmayacağım.”

- Reklam -

Jon Berg filmin uygulayıcı yapımcılarından ve Geoff Johns da hem DC’nin pek çok farklı çizgi romanında yazarlık yapıyor hem de filmde yapımcılık görevi üstleniyordu. Sette de Whedon’la birlikte çalıştılar. Fisher’in iddiaları sadece Whedon’u değil Berg ve Johns’u da kapsıyor.

joss whedon justice league warner bros. ray fisher

Geçtiğimiz cuma Fisher yukarıdaki açıklamayı yaptıktan sonra Warner Bros.’tan da bir açıklama geldi ve oyuncunun ‘palavra sıktığı’ iddia edildi. WB, Fisher’in iddialarının tamamının asılsız olduğunu belirtti. WB’ye göre Fisher başlatılan özel soruşturmaya hiçbir şekilde katkı sunmuyor ve dedektiflerle konuşmayı bile reddediyormuş.

Ray Fisher: “Warner Bros. olayı bambaşka bir seviyeye taşıdı.”

Fisher dün gece yaptığı bir Twitter paylaşımıyla topu yeniden WB’nin tarafına attı. Kendisini destekleyenlere teşekkür eden oyuncu bu durumun WB’nin “içini görmesine” yardımcı olduğunu ve stüdyonun yüksek pozisyondakileri korumak için kendisini itibarsızlaştırmaya çalıştığını belirtti. 26 Ağustos’ta dedektifle görüştüğünü ve görüşmeden hemen sonra ekibine bir mail attığını da belirtti.

Fisher Twitter’da paylaştığı mailde dedektifin WB’nin üst şirketi olan Warner Media tarafından değil WB Pictures tarafından tutulduğunu ve sadece onlara hesap vereceğini söyleyerek haklı çıksa bile işin bir yere varamayacağını belirtiyor. Kendisine telefon konuşmasında olduğu söylenmeyen üçüncü bir kişinin de varlığını fark ettiğini ve bu durumda kendisinin de avukatını konuşmaya çağırması gerektiğini söyleyerek çağrıyı kapattığını da ekliyor.

İkinci bir açıklama yapan oyuncu 21 Ağustos’ta dedektiflerle her türlü iletişime açık olduğunu belirttiğini ve bütün taraflara adil bir yargılama için uğraşacağını fakat WB’nin durumu bambaşka bir seviyeye taşıdığını  söyledi. Fisher sözlerini her türlü kavgaya hazır olduğunu belirterek sonlandırdı.

joss whedon justice league film

İddialar ve soruşturmalar nereye varacak şimdilik belirsiz. Warner Bros.’tan yeni bir açıklama gelmiş değil. Bu durum Fisher’in ilerleyen aylarda çekime başlayacak olan The Flash filmindeki rolünü etkileyecek mi onu da bilemiyoruz. Yeni bilgiler geldikçe paylaşacağız.

Fisher’le Warner Bros. arasındaki sürtüşmelerde siz ne düşünüyorsunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı bekliyoruz.


* John Wick Serisi Kaç Film Sürecek? Keanu Reeves Açıkladı!

Kaynak: Geek Tyrant

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kehanet Vaatleri - M. S. Asherson

Kehanet Vaatleri: Mitolojiyle Zenginleşen Bilimkurgu Macerası

xbox playstation

Araştırma: Xbox Oyuncuları, PlayStation Oyuncularına Oranla Daha Toksik Davranışlar Sergiliyor