in

WBD, Tedaviye Başladığı Günden Beri Beladan Uzak Duran Ezra Miller’la Yola Devam Etmeye Sıcak Bakıyor

Ezra Miller, The Flash rolü için Warner Bros. Discovery’nin yeni yönetimiyle yola devam edebilir. Stüdyo, iptal kararlarıyla dikkat çekiyordu.

WBD Ezra Miller The Flash
- Reklam -

Ezra Miller’ın destek almaya başladığı günden beri beladan uzak durması, Warner Bros. Discovery yöneticilerini memnun etmiş görünüyor.

DC Studios’un başına James Gunn ve Peter Safran ikilisi geçerken, WBD markalarında büyük değişimler yaşanıyor. The Flash rolüyle tanınan Ezra Miller’ın disiplinsiz davranışları da, oyuncunun roldeki geleceğini tehlikeye atmıştı. Ancak bazı kaynaklar, stüdyonun aktörden memnun olduğunu ifade ediyor.

DC Evreni’nin sinematik kanadı oldukça hareketli zamanlardan geçiyor. James Gunn ve Peter Safran’ın yöneticiliğe getirilmesinden sonra oldukça büyük adımlar atıldı. Bunlar arasında en ses getiren ise Henry Cavill’ın Superman’inin geri döneceğiydi. Bu haberden kısa süre sonra Cavill sosyal medya hesapları üzerinden hayranlarını üzerek Superman rolüne geri dönmeyeceğini ve bu kararın yönetim tarafından verildiğini açıkladı. Bu duyurunun ardından ise gişede beklenen hasılatı toplayamayan Dwayne Johnson’ın Black Adam’ı da iptal edildi.

- Reklam -

Diğer taraftan Wonder Woman 3 filminin iptali ile ünlü oyuncu Gal Gadot’un evren sürekliliği içinde nasıl yer alıp alamayacağı merak ediliyor. Bunların üzerine Justice League karakterlerinden Cyborg’a hayat veren Ray Fisher’ın sosyal medya üzerinden James Gunn ile atışması da dikkat çekmişti.

Ortaya çıkan yeni söylentilere göre bütün bu oyuncu karmaşası arasında DC yöneticileri The Flash karakterine hayat veren Ezra Miller ile yollarına devam etme kararı aldı. Üstelik Miller geçen aylarda oldukça ciddi suçlamalarla bazı hukuki süreçlere dahil olmuştu.

WBD Ezra Miller The Flash Kararı

Aktör Hawaii, Massachusetts ve Kuzey Dakota eyaletlerinde bir kadını boğmaya teşebbüs, hırsızlık, alıkoyma ve uygunsuz davranış sergilemek gibi çeşitli suçlarla farklı zamanlarda gözaltına alınmıştı. Warner Bros. Discovery’nin aktöre yönelik bu suçlamalar sonrasında Miller ile yollarını ayıracağı konuşulmuş ve The Flash filminin iptali dahil olmak üzere farklı alternatifler üzerinde çalışıldığı da söylenmişti.

WBD, Ezra Miller ile Çalışmaya Devam Edebilir

Tüm bu olanlara rağmen WBD, Ezra Miller ile gelecek projelerde çalışabileceğine dair güçlü sinyaller veriyor. Çıkış tarihi bir hafta ileriye alınarak 16 Haziran 2023 olarak belirlenen The Flash filminin ardından The Flash 2 için senaryo hazırlıklarının da tamamlandığı söyleniyor.

- Reklam -

Variety’nin haberine göre serinin gelecek filmi için düşünülen en güçlü başrol oyuncusu da Ezra Miller. Hayranlar Gunn ve Safran’ın Miller ile yoluna devam etmesinin sebebini, tüm evreni yeniden başlatmama isteğine bağlıyor. Genç aktörün bu yaz başında rehabilitasyona başlaması ve suçlamalarından aklanmasının ardından gelecek Blue Beetle ve Peacemaker yapımlarında da rol alacağı söylentiler arasında.

ezra miller the flash warner bros. discovery

Yine de bütün söylentilere rağmen DC ya da Ezra Miller tarafından yapılan resmi bir açıklama yok. Warner Bros. Discovery ve DC’nin içinde bulunduğu durum sonrasında 2023 yılında sevilen çizgi roman evreni için beklentiler anlık olarak sürekli değişiyor.

Siz Ezra Miller’ın The Flash rolüne devam etme ihtimali hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilir ve bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: IGN

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ivy ivy dedi ki:

    Henry Cavill ile devam etmeyip Miller ile devam etmek… Fıkra gibi…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Neil Gaiman - Mezarlık Kitabı Film Uyarlaması Disney

Neil Gaiman, Disney’in “Mezarlık Kitabı” Film Uyarlamasında Söz Sahibi Olmayacak

En İyi Çöl Filmleri Listesi

Dune’dan Mad Max’e… İşte İzleyeni Susuz Bırakacak Çöl Temalı En İyi 10 Film