in ,

Daniel Radcliffe’in Al Yankovic’i Canlandırdığı Filmden Yeni Fragman

Weird: The Al Yankovic Story filmi için yeni bir fragman yayınlandı. Daniel Radcliffe yapımda parodi şarkılarıyla tanınan ikonik müzisyen Yankovic’i canlandırıyor.

Weird The Al Yankovic Story yeni fragman
- Reklam -
- Reklam -

Weird: The Al Yankovic Story filmi için ilk uzun fragman görücüye çıktı. The Roku Channel üzerinden izleyicilerle buluşacak yapım 80’li yıllara damga vuran Weird Al Yankovic’in hayatını anlatıyor.

Harry Potter serisiyle adını duyuran, ardından Swiss Army Man, Guns Akimbo ve Lost in London gibi yapımlarda boy gösteren Daniel Radcliffe; şimdi de Weird: The Al Yankovic Story’nin başrolü olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Geçen mayıs ayında ilk tanıtımı yayınlanan The Al Yankovic Story’den yeni bir fragman paylaşıldı. Yankovic’in çocukluğunda bir sanatçı olma tutkusuyla başlayan tanıtım, yıldız olmanın alışılmadık yanlarıyla tanıştığı günlere dek uzanıyor. Fragmanda ayrıca sanatçı ilk parodisini yaratırken, sahne adını kazanırken ve pop müzik ikonu Madonna ile tanışırken görülüyor.

- Reklam -

Weird: The Al Yankovic Story Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

Yapımda Madonna rolünde Evan Rachel Wood (Westworld) yer alıyor. Filmde radyo yayıncısı Dr. Demento rolünde Rainn Wilson, Mary Yankovic rolünde Julianne Nicholson, Nick Yankovic rolünde Toby Huss ve Hulk Hogan rolünde James Preston Rogers gibi isimler bulunuyor.

Müzikal, biyografi ve komedi türlerindeki Weird: The Al Yankovic Story filminin, ünlü sanatçının geçmişine ışık tutması bekleniyor. Radcliffe, daha önce verdiği demeçlerde Yankovic rolünü ciddiye aldığını belirterek, akordeon çalmaktan büyük bir gurur duyduğunu açıklamıştı.

Weird The Al Yankovic Story yeni fragman daniel radcliffe

Radcliffe şunları kaydetmişti:

“Hawaii gömleği giymek, hiç de hafife almadığım büyük bir sorumluluk. Weird Al’ın baştan çıkartan ve skandallarla dolu yaşamının kesinlikle ve tartışmasız bir şekilde gerçek olan hikâyesini dünyayla paylaşmaktan onur duyuyorum.”

- Reklam -

Filmin yönetmen koltuğunda daha önce Die Hart, Silicon Valley ve Son of Zorn yapımlarını da çeken Eric Appel yer alıyor. Appel, yapımın senaryosunu Weird Al Yankovic ile birlikte kaleme alıyor.

Parodi müzik kültürünü radyo üzerinden şekillendirmeyi başaran Yankovic, Eat It ve Like a Surgeon gibi hit eserlerle adından söz ettirmişti. Sanatçının Eat It parçası, Michael Jackson ile birlikte hazırlanmıştı. 5 defa Grammy kazanan Yankovic, tüm zamanların en çok satan komedi müzisyeni olarak adını tarihe yazdırmıştı.

Weird The Al Yankovic Story fragman yeni

Weird: The Al Yankovic Story filmi 4 Kasım 2022 tarihinde The Roku Channel üzerinden yayınlanacak.

Sizin Weird Al’ın hikâyesini anlatan bu yapıma dair beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

J.K. Rowling Harry Potter Buluşmasına Neden Katılmadı?

J.K. Rowling, Harry Potter: Return to Hogwarts’ta Neden Yer Almadığını Açıkladı: “Katılmak İstemedim”

Shia LaBeouf Taciz İddialarını Kabul Etti

Shia LaBeouf, Kendisine Yöneltilen Taciz ve İstismar İddiaları Hakkında Konuştu: “Zevk Arayan Bencil Bir İnsandım”