in , ,

Daniel Radcliffe’in Başrolünde Yer Aldığı “Weird: The Al Yankovic Story” Filminden Fragman Yayınlandı

Weird: The Al Yankovic Story fragmanı yayınlandı. Daniel Radcliffe’in başrolünde olduğu yapım, 80’li yıllarda parodi şarkılarıyla tanınan ‘Weird Al’ Yankovic’in hayatını konu alıyor.

Weird The Al Yankovic Story fragmanı daniel radcliffe
- Reklam -

Weird: The Al Yankovic Story fragmanı paylaşıldı. Başrolünde Harry Potter filmleriyle adını duyuran Daniel Radcliffe’in bulunduğu yapım The Roku Channel adlı dijital platformda yayınlanacak.

1980’li yıllarda gerçekleştirdiği parodi şarkı ve videolar sayesinde tanınan Sırp kökenli Amerikan sanatçı ‘Weird Al’ Yankovic’in hayatı film oluyor. Yankovic’in de senarist olarak ekibe dahil olduğu yapım, karakterin adını duyurma serüvenini konu alıyor. Filmin başrolünde Daniel Radcliffe yer alıyorken Madonna’yı Evan Rachel Wood (Westworld) canlandırıyor.

Filmin yönetmenliğini Son of Zorn, Die Hurt ve Silicon Valley’yi de çeken Eric Appel üstleniyor. Appel, senaryoda Yankovic’e de eşlik ediyor.

- Reklam -

Yankovic’in “anlatılmamış gerçek hikâyesi” olarak tanıtılan film, Yankovic’in Eat It ve Like a Surgeon gibi erken dönem hitleriyle ünlü olmasını, şiddetli ve ünlü aşklarını, baştan çıkmış yaşam tarzını takip ediyor.

Yankovic, YouTube’dan önce parodi kültürünü radyo dünyasında şekillendiren en önemli sanatçılardan birisiydi. Eat It parçasını Michael Jackson ile iş birliğine giderek hazırlamıştı.

Weird: The Al Yankovic Story Fragmanı | İZLE

YouTube video

Filmde Radcliffe ve Wood’a eşlik edenler arasında radyo yayıncısı Dr. Demento rolünde Rainn Wilson, Mary Yankovic rolünde Julianne Nicholson, Nick Yankovic rolünde Toby Huss ve Hulk Hogan rolünde James Preston Rogers yer alıyor.

Kadrodaki diğer isimler ise şu şekilde: Jimmy Walker Jr., Paloma Esparza Rabinov, David Bloom, William Guirola, Andrew Steven Hernandez ve Brenneon Peters.

Beş defa Grammy ödülüne layık görülen Yankovic, tüm zamanların en çok satan komedi müzisyeniydi. Sanatçının 2014’te çıkardığı Mandatory Fun, Billboard’un En İyi 200 Kayıt listesine girmişti.

Yankovic bugüne dek White & Nerdy, Another One Rides the Bus, Smells Like Nirvana gibi çok dinlenen parçalar üretti.

- Reklam -

Weird The Al Yankovic Story fragmani daniel radcliffe roku

Yankovic, proje ilk duyurulduğunda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

“Son filmim UHF 1989’da yayınlandığında, hayranlarıma her 33 yılda bir büyük bir sinema filmi yapacağıma dair yemin etmiştim.”

Weird: The Al Yankovic Story filmi önümüzdeki sonbahar The Roku Channel üzerinden yayınlanacak.

Filme dair beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Isaac Bashevis Singer Toplu Öyküleri

Nobel Ödüllü Yazar Isaac Bashevis Singer’ın Toplu Öyküleri Yeniden Yayımlanıyor

Percy Jackson Dizisi Ana Oyuncuları Belli Oldu

Percy Jackson Dizisinde Başroller Resmi Olarak Açıklandı