in

Marvel’dan Korku Şöleni: “Werewolf by Night” için İlk Yorumlar ‘Fazlasıyla’ Olumlu

Werewolf by Night yorumları gelmeye başladı. Siyah beyaz tarzı ve korku temasıyla farklı bir yere konumlanan yapım, Marvel’ın en iyi işlerinden birisi olarak gösteriliyor.

Werewolf by Night yorumları
- Reklam -
- Reklam -

Werewolf by Night yorumları ses getiriyor. Marvel’ın Cadılar Bayramı’na özel olarak hazırladığı yapım için ilk eleştiriler çoğunlukla olumlu.

Werewolf by Night ön gösterimde ilk izleyicileri ile buluştu. Yapıma dair ilk yorumlar ise hayranların şimdiye kadar Marvel bünyesinde izleyecekleri en iyi filme hazırlıklı olması gerektiğini söylüyor.

Uzun zamandır geliştirme aşamasında olan Werewolf by Night ilk defa D23 Expo bünyesinde duyurulmuştu. Marvel evreninde geçen ve Cadılar Bayramı’na özel olarak yayınlanacak film hayranlar tarafından merakla bekleniyordu. Özellikle yayınlanan fragman sonrası beklentileri artıran yapım, kadrosunda bulunan isimlerle de dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Meksikalı oyuncu Gael Garcia Bernal’in Jack Russell karakterini canlandırdığı filmde Laura Donnelly, Harriet Sansom Harris, Kirk Thatcher ve Leonardo Nam gibi isimler de yer alıyor.

- Reklam -

Werewolf by Night yorumları marvel disney

Filmin gösterimine kısa bir süre kalmışken, basın gösterimi sonrası birçok eleştirmen Werewolf by Night yapımının şimdiye değin Marvel’dan çıkan en iyi iş olduğunu söylüyor. Esere dair yapılan genel yorum filmin korku türünü başarılı bir şekilde ele almasının yanında geçmişe de saygı duruşunda bulunduğu yönünde.

İşte Öne Çıkan Bazı Werewolf by Night Yorumları

“Marvel’ın Daha Çok Yapması Gereken İşlerinden Biri”

Screen Rant yazarlarından Rob Keyes:

“Werewolf by Night düşüncelerim: Marvel’ın yeni canavarları ve başrolleri Michael Giacchino’nun yönetmenliği ve müzikleri kadar iyi! Yardımcı oyuncular aynı seviyede olmasa da Werewolf by Night (Marvel’ın) daha çok yapması gereken etkileyici bir Cadılar Bayramı özel yapımı.”

Werewolf by Night yorumları marvel

“Favori Dördüncü Faz Yapımım”

Screen Rant yazarlarından Grant Hermanns:

“Werewolf by Night yapımını birazcık erken izleme fırsatı buldum ve içtenlikle söyleyebilirim ki dördüncü faz yapımlar arasında favorim bu. Acımasız, tüyler ürpertici ve gerilim dolu. Marvel’ın korku türüne ilk adım atışı ve bunun altından başarıyla kalkmış.

“Daha söylemek istediğim çok şey var ama eğer Marvel korku türünde böyle şeyler çıkarmaya devam edecekse, ilerde yayınlanacak Blade filminin iyi olacağını söyleyebilirim.”

“Eski Siyah Beyaz Klasik Korku Filmi Havasında”

FANDOM yazarlarından Eric Goldman:

“Werewolf bu Night’a bayıldım! O eski siyah beyaz klasik korku filmi yaklaşımı, hikâyeye çok iyi uymuş ve Marvel içinde kendisine has bir ton yakalamış. Bu film sınırların nasıl zorlanabileceğini gösteriyor. Kadro çok iyi. Umarım bu ekipten bu türde daha fazla iş görürüz.”

Werewolf by Night incelemeleri

- Reklam -

“Beklentileri Karşılıyor”

One Take News yazarlarından BSL (Big Screen Leaks):

“Marvel Werewolf by Night ile büyük bir adım attı ve bu işi başarıyla kotardılar. O eski usul korku filmi tadının Marvel tarzıyla birleşmesine bayıldım. Gael Garcia Bernal, Jack Russell’ı çok güzel oynamış ve Man Thing’in çok sevileceğinden eminim. Michael Giacchino beklentileri karşılamış.”

“Gerilimli Bir Canavar Hikâyesi”

Fandango yazarlarından Erik Davis:

“Marvel’ın Werewolf by Night filmi korkutucu ve gerilimli bir canavar hikâyesi. Geçmişe dönük göndermeleri ve görsel yönetimi muhteşem bir şekilde ele alınmış. Yönetmen Michael Giacchino 30’lu ve 40’lı yılların klasik korku filmi görüntüsünü ve hissini tam tadında yakalayıp MCU dokunuşları ile izleyiciye taşımış. Eğlenceli ve farklı bir yapım.”

Werewolf by Night

“Disney+’taki En İyi Marvel Filmi”

Comic Book sitesinden James Viscardi:

“Disney+ Marvel filmlerinin haritası kalite bakımından az çok belli ama Werewolf by Night açık ara yapılan en iyi iş. Evet, (çok sevdiğimi bildiğiniz) Moon Knight’tan bile iyi.”

Dördüncü faz yapımları arasında korku türüne yaklaşımı ile ilk izleyicilerinden beğeni toplayan yapım şimdiden beklentileri yükseltmiş durumda. Dev çizgi roman stüdyosu korku türüne Sam Raimi’nin yönettiği Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmi ile adım atmaya çalışmıştı. Öte yandan korku türünde başarılı eserler veren Justin Benson ve Aaron Moorhead’in kadrosunda bulunduğu Moon Knight dizisi de ilk etapta korku ve gerilim ögeleri ile gündeme gelmişti.

Werewolf by Night filmi 7 Ekim 2022 tarihinde Disney+ kütüphanesine eklenecek.

Siz bu yapım için nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

harry potter ve felsefe taşı çekiliş

ÇEKİLİŞ: 32 Kişiye “Harry Potter ve Felsefe Taşı 20. Yıl Özel Baskısı” Hediye Ediyoruz

herkül heykeli yunanistan kazı

Antik Yunan Şehrindeki Kazıda 2.000 Yıllık Herkül Heykeli Bulundu