in ,

Oyunculuğu Bırakan Bruce Willis’in de Yer Aldığı “White Elephant”tan Aksiyon Dolu Fragman

White Elephant fragmanı yayınlandı. Hastalığı nedeniyle oyunculuğu bırakan Bruce Willis’in de oynadığı filmde ayrıca Michael Rooker ve John Malkovich yer alıyor.

White Elephant Fragmanı: Yeni Bruce Willis Filmi
- Reklam -
- Reklam -

White Elephant fragmanı paylaşıldı. Kadrosunda, hastalığı nedeniyle oyunculuğu bırakan Bruce Willis’in de yer aldığı yeni aksiyon filminin başrolünde Guardians of the Galaxy’den Michael Rooker ve Black Widow’dan Olga Kurylenko bulunuyor. Beyaz Fil’de ayrıca ünlü oyuncu John Malkovich de yer alıyor.

Galaksinin Koruyucuları ve İntihar Timi oyuncusu Michael Rooker, White Elephant’ın yeni fragmanında yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosuna öncülük ediyor. Film, önceki yönetmenlik çalışmaları arasında Triple Threat, The Package, Pit Fighter ve The Debt Collector gibi yapımlar bulunan Jesse V. Johnson tarafından yönetiliyor.

White Elephant, aksiyon filmleri denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan Bruce Willis’i de kadrosunda barındırıyor. Yeni çıkacak filmin, Willis’in afazi hastalığı teşhisi nedeniyle oyunculuktan ayrılmadan önce yer aldığı son uzun metrajlı filmlerinden biri olduğu bildiriliyor. White Elephant’ın yapımcıları arasında Jon Keeyes, Mandi Murro, Jordan Yale Levine, Jeff Bowler ve Jordan Beckerman yer alıyor. Filmde ayrıca kıdemli Hollywood oyuncusu John Malkovich de rol alıyor. Ona, yakın zamanda Marvel Studios’un Black Widow’unda kötü karakter Taskmaster’ı canlandıran Olga Kurylenko eşlik ediyor. Son olarak The Seventh Day’de oynadığı bilinen Vadhir Derbez de filmde önemli bir rolde yer alıyor.

- Reklam -

Sinemalarla aynı anda AMC+ üzerinden yayınlanacak olan filmle ilgili resmi fragman kısa süre önce paylaşıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

White Elephant Fragmanı | İZLE

YouTube video

Filmin konusu ise kısaca şu şekilde: Bir suikast girişimine iki polis tanık olduğunda, eski bir mafya infazcısı olan eski denizci Gabriel Tancredi’ye acımasız mafya babası Arnold tarafından tüm tehditleri ortadan kaldırması emredilir. Gabrile, bu süreçte vicdanıyla ve onur kurallarıyla savaşmak zorunda kalır. Yayınlanan yeni fragman da, aksiyon dolu bir süreci gözler önüne seriyor.

- Reklam -

White Elephant, 3 Haziran 2022 tarihinde vizyondaki yerini alacak. Film, aynı zamanda dijital yayın platformu AMC+’ta da izleyicilerle buluşacak. Bu platform henüz ülkemizde hizmet vermiyor.

White Elephant’ın yayınlanan resmi fragmanını sizler nasıl buldunuz? Bu tarz aksiyon filmleri hoşunuza gidiyor mu? Bruce Willis’i tekrar beyaz perdede görecek olmak nasıl bir his? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

NASA Mars Astronot

NASA’nın Mars Görevinde Detaylar Belli Oluyor: Astronotların Ne Kadar Süre Kızıl Gezegen’de Kalacağı Açıklandı

Margot Robbie, Yeni Ocean's Eleven Filminde Oynayacak

Margot Robbie’nin Başrolünde Yer Alacağı Yeni Bir Ocean’s Eleven Filmi Geliyor