in ,

Adam Driver’lı Don DeLillo Uyarlaması “White Noise”tan Fragman: Çıkış Tarihi Belli Oldu

White Noise fragmanı paylaşıldı. Başrollerinde Adam Driver ve Greta Gerwig’in yer aldığı Don DeLillo uyarlaması Netflix filminin çıkış tarihi de duyuruldu.

White Noise fragmanı ve çıkış tarihi
- Reklam -
- Reklam -

White Noise fragmanı yayınlandı. Adam Driver ve Greta Gerwig’in başrollerinde olduğu yeni Netflix filmi, Don DeLillo’nun ikonik romanından uyarlandı. Marriage Story’nin yönetmeni Noah Baumbach’in yönetmenlik koltuğunda oturduğu filmin çıkış tarihi de kısa bir süre önce açıklandı.

Don DeLillo’nun 1985 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan film, yaşamları ve değerleri Havadan Gelen Zehirli Olay adı verilen bir olayla sınanmış bir Amerikan ailesine odaklanıyor. Adam Driver’ın Hitler çalışmaları profesörü Jack Gladney ve Oscar adayı Greta Gerwig’in eşi Babette Gladney rolünde oynadığı ikiliye rol arkadaşları olarak Raffey Cassidy, Don Cheadle, Jodie Turner-Smith, Alessandro Nivola, Andre Benjamin ve Lars Eidinger eşlik ediyor.

Beyaz Gürültü Fragmanı Netflix Adam Driver

- Reklam -

Netflix tarafından yayınlanan White Noise’ın ilk fragmanında Gladney ailesinin 80’lerin renkli yaşam tarzları büyük bir kargaşa içerisine giriyor. Çocuklar bitişik arabalardaki aileleri incelerken trafikte sıkışıp kalan Jack, diğer insanların ne yaptığının neden önemli olduğunu sorguluyor. Çocuklardan biri, sosyal medyanın günümüzdeki önemini yansıtır gibi görünen bir cümleyle “Ne kadar korkmalıyım, bilmek istiyorum,” diye yanıtlıyor. Etraflarında gizemli ama apokaliptik bir olay ortaya çıkarken, aile uyum sağlamayı ve neyin önemli olduğunu kabul etmeyi öğrenmeye çalışıyor. Fragman sonunda Jack’in “Günler amaçsız olsun. Mevsimler geçip gitsin. Eylemi bir plana göre ilerletmeyin,” dediği duyuluyor:

Yayınlanan ilk fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

White Noise Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Aynı anda komik ve korkutucu, şairane ve absürt, sıradan ve kıyamet temalı olmayı başaran Beyaz Gürültü, gündelik hayatın olağan çatışmalarıyla baş etmeye çalışırken bir yandan da aşk, ölüm ve belirsizliklerle dolu bir dünyada mutlu olma ihtimali gibi evrensel gizemlerle uğraşan çağdaş bir Amerikan ailesini konu alıyor. Don DeLillo’nun kitabından uyarlanan ve bir Uri Singer yapımı olan filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Noah Baumbach; yapımcılığını ise Noah Baumbach ile David Heyman üstleniyor.

- Reklam -

Noah Baumbach, daha önce Marriage Story ve The Meyorwitz Stories’de birlikte çalışmış olduğu Adam Driver ile üçüncü defa bir araya geliyor. Film aynı zamanda yönetmenin şu anda Margot Robbie’nin başrolde olduğu yeni Barbie filmi üzerinde birlikte çalıştığı Greta Gerwig ile dördüncü ortak çalışması oluyor.

White Noise fragmanı ve çıkış tarihi adam driver

Baumbach, yazarlık ve yönetmenliğin yanı sıra David Heyman ve Uri Singer ile birlikte son projesinde yapımcı olarak da görev yapıyor. Beyaz Gürültü 31 Ağustos’ta başlayacak olan 79. Venedik Film Festivali’nde prömiyer yapacak. Film önce 25 Kasım 2022’de belirli sinemalarda yayınlanacak ve ardından 20 Aralık’ta Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Film için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Netflix’in yeni uyarlamasından beklentirleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

mafia 4 geliyor

Yeni Mafia Oyunundan Resmi Açıklama: Mafia 4 Geliyor

mısır tarihi eser abd

Mısır’dan Kaçırılan 3.000 Yıllık Tarihi Eser ABD Gümrüğüne Takıldı