in

Wicked Filmi Başrolleri Ariana Grande ve Cynthia Erivo Oldu

Wicked filmi kadrosuna yıldız isimler dâhil oldu. Merakla beklenen Broadway müzikalinin başrolünde Ariana Grande ve Cynthia Erivo yer alacak.

Wicked Ariana Grande Cynthia Erivo
- Reklam -
- Reklam -

Wicked filmi başrolleri Ariana Grande ve Cynthia Erivo oldu. Merakla beklenen Broadway müzikali oyuncu kadrosunu genişletiyor.

Universal Studios tarafından yapımcılığı üstlenilen Wicked uzun zamandır beyaz perdeye gelmeyi bekliyor. Filmin çalışmalarına ilk defa 2004 yılında başlanıldığı açıklanmıştı. Ancak çeşitli ertelemeler sonrasında yapımın 2019 yılında izleyiciyle buluşacağı belirtildi. Sonrasında planalr yine tutmadı ve 2019 yılını da kaçıran yapım bu sefer pandemi sebebiyle tekrar ertelendi.Yakın zamanda yapılan açıklamada Stephen Daldry’den boşalan yönetmen koltuğuna Jon M. Chu’nun getirildiği açıklandı.

Sihirbazlar Çetesi ve G.I. Joe filmlerinden tanıdığımız Jon M. Chu’nun filmin yönetmenliğini almasından sonra Wicked filmi hız kazanıyor. Filmin yönetmeninin sosyal medyadan yaptığı açıklamaya göre Grammy ödüllü müzisyen Ariana Grande yapımda Glinda rolünü üstlenecek. Cynthia Erivo ise Elphaba karakterini canlandıracak.

- Reklam -

Wicked Filminin Başrolünde Ariana Grande ve Cynthia Erivo Birlikte Yer Alacak

Wicked

Ariana Grande kariyerine 2008 yılında farklı bir Broadway müzikali ile başlamıştı. Ünlü Şarkıcı Güzel ve Çirkin, Charlie’nin Melekleri gibi çeşitli yapımların söz ve müziklerine imza atmıştı. Ayrıca 10 Aralık 2021’de çıkması beklenen Adam McKay yönetmenliğindeki Don’t Look Up filminde de Leonardo DiCaprio ve Jannifer Lawrence gibi yıldızlarla rol alacak.

2019 yılında Harriet: Özgürlük Ateşi filminde canlandırdığı Harriet karakteri ile Oscar adayı olan Cynthia Erivo ise son zamanlarda dikkat çeken oyuncular arasında. Erivo The Rose filminde canlandırdığı Janis Joplin ile oyunculuğunun yanı sıra müzikal becerisini de ortaya koymuştu. Genius: Aretha dizisinde üstlendiği Aretha Franklin rolüyle de Emmy adaylığı almıştı. Bunlara ek olarak şarkıcı ve söz yazarı olan oyuncunun Wicked filminde nasıl bir performans göstereceği ise merak konusu.

- Reklam -

Oz Büyücüsü’nün öncesini anlatacak olan yapım, yeşil renkli Batı’nın Garip Büyücüsü Elphaba ve arkadaşı İyi Büyücü Glinda’nın arkadaşlığını anlatıyor. Wicked, Oz Büyücüsü hikâyesini şekillendirirken aynı zamanda evreni tamamen değiştirecek olayları konu alıyor. Jon M. Chu’nun yönetmenliğini üstlendiği Broadway müzikalinin senaryosu Winnie Holzman tarafından yazılıyor. Birçok başarılı müzikalde imzası bulunan Stephen Schwartz ise yapımın müziklerini yapıyor.

Siz Wicked filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum adresi üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni Amazonya - Elizabeth B. Corbett

Yeni Amazonya: Gelecekten Tadımlık Bir Panorama

Eternals incelemesi

Eternals İncelemesi: Marvel’dan Modern Bir Destan