in ,

Will Smith, Oscar Gecesi Yaşananlar Nedeniyle Chris Rock’tan Özür Diledi

Will Smith, Oscar Ödülleri gecesinde Chris Rock’a uyguladığı şiddetin ardından ilk defa konuştu. Yıldız aktör, ünlü komedyenden özür diledi.

will smith özür chris rock
- Reklam -
- Reklam -

Will Smith, Oscar Ödülleri gecesinde çok konuşulan “tokat olayı”nın ardından ilk defa konuştu. Yıldız oyuncu başta Chris Rock ve Akademi olmak üzere tüm yaşananlardan dolayı üzüntüsünü ifade ederek herkesten özür diledi.

94. Oscar Ödülleri’nde kazananlar 28 Mart’ta sabaha karşı belli oldu. Ödül törenine ise Will Smith’in Chris Rock’a tokat atması damga vurdu. Sunucu olarak gösterideki yerini alan Rock, Will Smith’in eşi Jada Pinkett Smith hakkında yaptığı G.I. Jane göndermeli şaka sonrasında Will Smith’ten fiziksel şiddet gördü. Smith, şakanın ardından sahneye çıkarak meslektaşına tokat attı ve yerine döndü.

Olaydan dakikalar sonra ise Will Smith King Richard filmindeki performansıyla En İyi Erkek Oyuncu ödülünü aldı. Smith, ödül konuşmasında Chris Rock’ın adını ağzına almadı.

- Reklam -

Will Smith, Oscar Ödülü'nü İade Edebilir

Will Smith: “Çizgiyi Aştım, Yaptığım Kabul Edilemez”

Olaydan bir gün sonra, Oscar ödüllü aktör Will Smith Instagram hesabı üzerinden bir özür mesajı yayınladı. Smith, davranışının affedilemez olduğunu vurgulayarak özür diledi.

“Şiddetin her türlüsü zehirli ve yıkıcıdır. Dün gece Akademi Ödülleri’nde sergilediğim davranışım kabul edilemez ve affedilemezdi. Bu tarz şakalar işimin ve hayatımın bir parçası ama Jada’nın sağlık durumuyla ilgili bir şaka benim için çok fazlaydı ve duygusal olarak tepki verdim.

“Herkesin huzurunda senden özür dilemek istiyorum Chris. Çizgiyi aştım ve hatalıyım. Utanç içindeyim, davranışlarım olmak istediğim kişiyi yansıtmıyordu. Sevgi ve nezaketin olduğu bir dünyada şiddete yer yoktur.

- Reklam -

“Ayrıca Akademi’den, etkinliğin yapımcılarından, tüm katılımcılardan ve dünyanın dört bir yanından bu görüntüleri izleyen herkesten özür diliyorum. Williams Ailesi’nden ve King Richard ekibinden de özür dilemek istiyorum. Hepimiz için muhteşem olan o yolculuğun yaptığım şey yüzünden lekelenmesine çok üzgünüm.”

Ödül gecesi Akademi, yaptığı açıklamada şiddetin kabul edilemeyeceğini duyurmuştu. Bununla birlikte Will Smith’in Akademi’den ceza alabileceği de gelen bilgiler arasında. Bazı iddialar ise Smith’in ödülü iade etmek durumunda kalabileceğini öne sürüyor. Sürecin bu kısmına dair henüz resmi bir yorum yapılmış değil.

Siz 94. Oscar Ödülleri gecesinde yaşananlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Disney+ Türkiye Abonelik Ücreti ve Resmi Yayın Tarihi

Merakla Beklenen Disney+ Türkiye’nin Abonelik Ücreti ve Resmi Çıkış Tarihi Açıklandı

PlayStation Plus Abonelik abonelik ücretleri paket detayları

Game Pass’e Rakip Sony’den Geldi: PlayStation Plus Abonelik Paketleri Duyuruldu