in ,

Seri Katil Temalı “Winnie the Pooh” Filmi “Blood and Honey”den Fragman

Winnie the Pooh: Blood and Honey fragmanı paylaşıldı. Ünlü çocuk serisini ‘slasher’ korku filmi olarak ele alan Kan ve Bal yakında izleyicilerle buluşacak.

Winnie the Pooh Blood and Honey fragman
- Reklam -
- Reklam -

Winnie the Pooh: Blood and Honey fragmanı görücüye çıktı. A.A. Milne tarafından yaratılan ünlü çocuk kitap ve animasyon serisi Ayı Winnie, artık korku dünyasının bir parçası olacak.

2022 itibarıyla telif süresi dolan Winnie the Pooh markası, bazı unsurlarıyla kamu malı olmuş durumda. Karakterin genel kullanıma açılmasından sonra ortaya çıkan ilk iş ise bir korku filmi oldu.

Pooh ve Piglet’in bir tür seri katile dönüştüğü Winnie the Pooh: Blood and Honey filminin yönetmen ve senarist koltuklarına Rhys Frake-Waterfield oturuyor. Kan ve Bal, Waterfield’ın ilk uzun metraj deneyimi olacak.

- Reklam -

Filmde Winnie rolünde Craig David Dowsett, Piglet rolünde Chris Cordell ve Christopher Robin rolünde Nikolai Leon yer alıyor. Yapım, Christopher Robin’in üniversiteye giderek en iyi arkadaşları Pooh ve Piglet’i gerisinde bırakmasıyla başlıyor. Sıkı dostlarını kaybeden ikili, zaman içerisinde vahşileşerek insan avlamaya başlıyor.

Yayınlanan yeni fragman, karakterlerin öfkeli hâllerini ortaya koyuyor ve A.A. Milne’in sevimli çocuk serisine, çarpık bir yorum getiriyor.

Winnie the Pooh: Blood and Honey Fragmanı | İZLE

YouTube video

İlk bakış görselleri geçen mayıs ayında yayınlanan korku filminde resmi fragman izleyicilerle buluştu.

Yapımın çekimleri toplamda 10 gün sürdü ve İngiltere’deki Ashdown Ormanı yakınlarında gerçekleştirildi.

Filmde hâlâ telif hakları Disney’de olan bazı detaylar değiştirilerek kullanıldı. Ayı Pooh’nun kırmızı tişörtü, oduncu gömleği ile değiştirildi. Hakları korunan Tigger gibi karakterlere yapımda yer verilemedi.

Blood and Honey film

Waterfield daha önce Variety’ye verdiği söyleşide şu ifadeleri kullanmıştı:

- Reklam -

“Böyle bir film yapmaya kalktığınızda ve bu gerçekten de tuhaf bir konsept olduğunda, hiçbir şeyin korkutucu olmadığı; gerçekten gülünç ve aptalca bir yoldan gitmek çok kolay. Biz, ikisi bir arada gitsin istedik.”

Winnie The Pooh: Blood and Honey filmi 2022 yılı içerisinde DVD ve dijital film kiralama platformları üzerinden erişilebilir olacak. Ancak resmi çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

Disney, En Çok Kazandıran Markalarından Birisinde Artık Tek Söz Sahibi Değil

1920’lerde A.A. Milne tarafından yaratılan E.H. Shepard tarafından çizilen çizilen Ayı Winnie’nin hakları 1961 yılında Disney’e geçti. Şirket, Winnie the Pooh markasından 80 milyar doları aşkın gelir elde etmeyi başardı. Winnie ve arkadaşları Disney’e her yıl 3 ila 6 milyar dolar arası gelir getirmeye devam ediyor.

Blood and Honey

Disney, 2022 itibarıyla Winnie’nin ilk gözüktüğü maceraların haklarını elinden kaybetmiş durumda. Ancak şirket, 1926 sonrası yaratılan karakterler ve maceralar üzerinde hâlâ söz sahibi. Bunlar arasında 1928’de tasarlanan ve serinin ayrılmaz bir parçasına dönüşen Tigger da yer alıyor.

Siz böyle bir Winnie filmi için heyecanlı mısınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for periyodiknesriyat periyodiknesriyat dedi ki:

    Uzun zamandır izlediğim en kötü fragman olabilir. Winnie the Pooh’ya dair müthiş yaratıcı bir korku animasyon umarken berbat bir teen-slasher çıktı. Siz 2000’lerde tükenmediniz mi?

  2. Avatar for Ilhan_Kahraman Ilhan_Kahraman dedi ki:

    Yabancı film sektörünün düştüğü durumlara bakarmısınız. Sharknado serisini izlemeyi yeğlerim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Nicolas Cage Dream Scenario A24 komedi filmi

Nicolas Cage, A24’un Yeni Komedi Filmi “Dream Scenario”da Başrol Oynayacak

Harley Quinn 4. sezon onayı

Harley Quinn Dizisinden Beklenen Haber Geldi: 4. Sezon Onayını Resmen Aldı