in

Netflix Dizisi İptal Edilmişti: 100 Milyon Dolarlık Bütçesiyle Yeni “Winx” Filmi Geliyor

Winx filmi yolda. Netflix’in iptal ettiği “Fate: The Winx Saga” dizisinin ardından serinin yaratıcısı live-action yeni bir yapım için hazırlıklara başladı.

yeni winx filmi geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Winx filmi için çalışmalar başladı. Netflix’te yayınlanan Fate: The Winx Saga dizisinin iptalinin ardından, serinin yaratıcısı ve Rainbow S.p.A yapım şirketinin kurucusu Iginio Straffi, yeni projeler hakkında konuştu.

İlk sezonu Ocak 2021’de başlayan ve meşhur Winx Club çizgi dizisinden uyarlanan Netflix yapımı, orijinal kaynaktan oldukça farklı bir yorumla geldiği için izleyicilerden çokça olumsuz tepki almıştı. Ancak buna rağmen çıkışından kısa bir süre sonra 2. sezon onayı almayı başarmıştı. Aradan geçen uzun bir süre sonrasında, Eylül 2022’de yayınlanan 2. sezon ile geri dönen macera ne yazık ki beklentileri karşılayamamış ve Netflix tarafından kısa bir süre önce iptal edilmişti.

İptal kararının ardından Variety’ye konuşan Iginio Straffi, Fate: The Winx Saga’nın yapımcısı Brian Young’dan dizinin iptal edildiğini öğrendikten sonra bu kararın neden alındığını bilmediğini ve hâlâ Netflix’ten bir resmi açıklama beklediğini dile getirmişti. Bununla birlikte bu kararın ardından üzülen hayranları için de umut verici bazı açıklamalarda bulundu.

- Reklam -

Fate: The Winx Saga

Sosyal medya hesabından birkaç gün önce paylaşım yapan Straffi, yakın gelecekte bazılarını hayranlarla paylaşacak olmanın büyük keyif vereceği birçok heyecan verici Winx projesi üzerinde çalıştığını söylemişti. Bunlar arasında bir animasyon projesinin olduğunu ve bunun hayranlara daha önceden söz verdiği yeniden başlatma olduğunun altını çizmişti. Bununla birlikte çok daha fazlasının ilerleyen süreçte ortaya çıkacağını da dile getirdi.

Yeni Winx Filmi Orijinal Çizgi Diziye Daha Sadık Bir Şekilde İlerleyecek

Şimdi ise bu projelerden en önemlisinin, yüksek bir bütçeye sahip yeni bir live-action Winx filmi olduğu ortaya çıktı. 100 milyon dolarlık bütçeyle hazırlanacak olan yeni film için Iginio Straffi, “Muhtemelen tüm kariyerimin en önemli projesi,” şeklinde bir açıklamada bulundu.

Dikkat etmeye çalıştığın unsurlar arasında, 20 yıl önceki orijinal çizgi diziye özlem duyanlar ile 10 yaş ve üzeri çocukları sinemaya götürmek isteyen aileleri ortak bir noktada buluşturmak isteyen yaratıcı isim, yeni film uyarlamasıyla buna daha da dikkat edeceğini dile getirdi. Filmin, aslında Netflix dizisinde de olması beklenen peri dönüşümlerini, daha epik fantastik yönünü, cadılarla savaşları ve Trix’i içereceğini de sözlerine ekledi.

- Reklam -

yeni winx club filmi geliyor

Netflix dizisiyle herhangi bir bağlantısı olmayacağı düşünülen film henüz erken geliştirme aşamasında olduğundan şu an için yönetmen, oyuncu veya çekim tarihleri gibi detaylar henüz açıklanmadı.

Yeni Winx filminden beklentileriniz neler? Sizce ortaya dizi uyarlamasından daha iyi bir iş çıkacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    Bırakın şu külliyatı bir rahat ya.Yaklaşık 5 sezonu mükemmel devam eden (Bu 6.sezon ile gelen çakma Enchantix ve Bloom un artık her şeyin merkezi olmasından sonra seri doğru düzgün kendine gelemedi) ve hani cidden ciddi sahneleri olan bu seriyi neden olduğu gibi bırakmıyorsınuz?Ayrıca Iginio abi sen yeteri kadar para kaldırmadın mı hala serinin etinden suyundan?Ne bu para aşkı gözünü seveyim ?Yani sen bile fark etmişsindir bu külliyatın "Live-action " a uygun olmadığını.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Witcher: Blood Origin Dizisinden Yeni Fragman

İlk Witcher’ın Yaratılışını Konu Edinecek “The Witcher: Blood Origin”den Yeni Fragman

Avni Heykeli Karikatür Evi Saldırı

Kadıköy Karikatür Evi’nde Vandalizm: Avni Heykeli Düşürüldü, Sıdıka Çizimi Karalandı