in

Wolfman Filmi Yeniden Geliyor: Başrol Ryan Gosling Olabilir

Wolfman yeniden beyaz perdeye geliyor. Universal’ın 1941 tarihli filminin yeniden çevirimi için düşünülen başrol ise Ryan Gosling.

Ryan Gosling Wolfman
- Reklam -
- Reklam -

The Invisible Man ile canavar evrenini sıfırlayan Universal, bu sefer de yeni Wolfman filmi için çalışmalara başladı. 1941 tarihli filmin yeniden çevirimi için düşünülen isim ise Ryan Gosling.

Variety’nin haberine göre Universal yapımcıları son bir aydır Wolfman filmi için yönetmen arayışındalar ve yakın zamanda bu isim belli olabilir. Yönetmen yarışında şimdilik öne çıkan bir isim yok. Ancak Cory Finley film için düşünülen kişilerden birisi olarak geçiyor. Son olarak, Hugh Jackman ve Allison Janney’in yer aldığı HBO dizisi Bad Education’ı yöneten Finley için geri dönüşler oldukça olumluydu.

Universal diğer yandan Wolfman’in senaryosunu yazmaları için Lauren Schuker Blum ve Rebecca Angelo ile anlaştı. İkili, Netflix’in başarılı dizisi Orange is the New Black’in de senaryosunu kaleme almıştı.

- Reklam -

Wolfman 1941

Wolfman, Universal’ın Yeni Canavar Evreninin Son Halkası

Ryan Gosling’li Wolfman böylece Universal’ın canavar filmleri için uyguladığı yeni sistemin son halkası olacak. Aslında stüdyonun amaçladığı ilk şey, lisanslı canavar projelerini aynı evrende toparlayacak bir projeye girişmekti. Bu projenin ilk ayağı olan The Mummy bekleneni veremediğinde ise Universal projeden vazgeçti. Tom Cruise’ün başrolünde yer aldığı The Mummy için gelen eleştiriler oldukça kötü yöndeydi. Stüdyo bundan dolayı canavar filmlerini artık yönetmen odaklı yürütmeye başladı. İlk filmlerin bıraktığı miraslar üzerinden ilerleyecek olan yeniden çevirimler, canavarların yıllar içindeki değişimi üzerinde duracak. Birbiriyle bağlantılı bir evrene bağlı kalma zorunluluğunun da ortadan kalkmasıyla, yönetmenler filmlere kendi yorumlarını katabilecek.

Universal’ın yeni projesinin ilk ayağı şubat ayında The Invisible Man ile gelmişti. Elisabeth Moss’un başrolünü üstlendiği film için gelen yorumlar iyi yöndeydi. 7 milyon dolar gibi düşük bir bütçeyle çekilen film, sinemalar Koronavirüs sebebiyle kapanana kadar 122 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti.

Ryan Gosling wolfman

- Reklam -

Wolfman için yapım sürecinin ne zaman başlayacağı henüz belirsizliğini koruyor. Filmin yıldızı büyük ihtimalle Ryan Gosling olacak. Ancak Gosling halihazırda MGM’nin yeni bilimkurgu filmi Project Hail Mary ile meşgul. Film The Martian (Marslı) kitabının yazarı Andy Weir’in yeni romanından uyarlanacak. İsmi belli olmayan yapımın yönetmenliğini ise Phil Lord ve Chris Miller üstlenecek.

Universal’ın MonsterVerse olarak da anılan film evreni Godzilla, The Mummy, King Kong, The Invisible Man, Dracula gibi karakterleri içeriyor.

Ryan Gosling’li yeni bir Wolfman filmi hakkında siz neler düşünüyorsunuz? Kayıp Rıhtım Forum üzerinden yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* The Invisible Man Filmindeki Görünmezlik Teknolojisi Gerçek Olabilir

Kaynak: Variety

Ensar Çırak

İzmir'de doğdu. İlkokulda dramayla uğraştı, futbol oynadı. Sonra basketbola sardı ve daha çok sevdiğini anladı. Küçüklüğünden beri oyunlara hasta. Fantastik edebiyat sever. Ortaokulda arkadaşıyla başarısız bir bilim kurgu denemesi oldu. Zamanında bir sürü balığı vardı ama şimdi hiçbiri yok. Şu sıralar İstanbul'da, üniversiteyle uğraşıyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sineklerin Tanrısı Gerçek Film

Sineklerin Tanrısı “Gerçek” Hikâyesi ile Sinemaya Geliyor

2019 Nebula Ödülleri Kazananları

2019 Nebula Ödülleri Kazananları Duyuruldu