in

Çarpıcı İddia: Yeni Avengers Filmine Wolverine de Dahil Olacak!

Marvel şirketinde çalıştığını söyleyen bir isim, Wolverine karakterinin Avengers ekibine katılarak Marvel Sinematik Evreni’ne dahil olacağını iddia etti.

Wolverine
- Reklam -
- Reklam -

Çizgi romanlardan uyarlanan bir evren söz konusu olduğunda, sinemanın lideri olarak Marvel’ın gösterilmesi artık kaçınılmaz bir gerçek. Ancak X-Men denildiğinde -sinematik evren hakkında konuşulacak olursa- akla ilk gelen isim Wolverine oluyor.

X-Men serisi MCU’nun diğer filmleri kadar ilgi görmese bile, diğer filmlerin hayranları dahi X-Men’i sırf Wolverine için izlediğini söylüyor. Yine hayranlara göre X-Men filmleri biraz kendini tekrar eden senaryolara sahip. Mesela her filmde Professor X gücünün kapasitesinin bir kısmını kaybediyor. Veya Magneto sürekli birbiriyle çelişen hislere sahip; bir anda iyiyken kötüye dönüşüp kötüyken iyiye dönüşebiliyor. Ayrıca Avengers’ın yirmi filmin yardımıyla Endgame’de toplanarak yaptığı tek vücut olma olayını, X-Men her bir filminde tüm mutantların birleşmesiyle yaptığı için, bu olayın artık izleyicileri bunalttığı düşünülüyor.

Hayranlara sorulduğunda en güzel X-Men anlarının hepsi, tüm aksiyonun Wolverine’e odaklandığı sahneler. Disney bu görüşleri değerlendirmiş olacak ki Wolverine’i en kısa sürede Marvel Sinematik Evreni’ne getirecek gibi gözüküyor.

- Reklam -

Geçtiğimiz San Diego Comic-Con’da MCU’nun geleceği hakkında konuşan Kevin Feige Marvel filmlerinin Phase 4 (Faz 4)’ünde bulunacak bazı filmlerden bahsetti. Bunlardan ikisi; Doctor Strange Multiverse of Madness, Thor: Love and Thunder gibi büyük bütçeli sinema filmleriydi. Ancak bunlar haricinde MCU’ya The Eternals’ın, The Blade’i yeniden başlatacak bir filmin, Fantastic Four’un ve son olarak X-Men’in ekleneceğini belirtti.

wolverine captain america iron man

Avengers Ekibine Katılacak İlk X-Men Karakteri Wolverine Olacak

Herhangi bir detay paylaşılmamasına rağmen We Got This Covered sitesi bazı iddialarda bulundu. Mutant evreninin MCU’ya dahil olmasının ardından Avengers’a katılacak ilk karakter Wolverine olacak ve işin güzel yanı belli ki bu durum için pek fazla beklememiz gerekmeyecek.

Öte taraftan çizgi roman aşıklarını üzen şey bu gelen iddiaların Spider-Man, Wolverine ve Deadpool üçlüsünün bir arada görülebileceği bir projenin yapılma olasılığını rafa kaldırmasıydı. Ne de olsa Spider-Man ve Deadpool arasında olan bazen karşılıklı sevgi bazen karşılıklı nefretle, Deadpool ve Wolverine arasında olan sürekli nefret, beyaz perdede ses getirebilecek bir projeye ışık tutabilirdi.

- Reklam -

Wolverine

Marvel’ın Phase 4’de aynı oyuncularla devam edecek olması, bir yandan insanların Wolverine rolü için çılgınlar gibi Hugh Jackman’ı istemesine yol açıyor. Bakalım önümüzdeki süreç, hayranların istediklerini elde edeceği şekilde mi sonuçlanacak?

Sizce Wolverine iyi bir seçim mi? Siz olsanız Avengers ekibine ilk kimi eklerdiniz?

Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Russo Kardeşler Yeni Wolverine Filmiyle İlgileniyor!

* Hugh Jackman Neredeyse Wolverine Olamıyormuş

Kaynak: The Hook

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Gereksiz olur…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Darq inceleme

DARQ: Kâbus, Sen mi Büyüksün Ben mi?

Sultan Alaaddin

“Sultan Alaaddin”in Mezarının Bulunduğu Neredeyse Kesinleşti