in

Wonder Woman 1984 Çıkış Tarihi Bir Kez Daha Ertelendi

Wonder Woman 1984 çıkış tarihi resmi olarak bir kez daha ertelendi. Warner Bros., beklenen filmin yeni yayın tarihini Noel 2020 olarak duyurdu.

Wonder Woman 2 yorum
- Reklam -
- Reklam -

Wonder Woman 1984 resmi olarak Noel 2020’ye ertelendi

Merakla beklenen DC Genişletilmiş Evreni filminin devamı şimdiye kadar çoktan çıkmış olmalıydı. Gal Gadot’un başrolünde olduğu ikinci macera için ilk vizyon tarihi 4 Haziran 2020 olarak duyurulmuştu. Ancak, Koronavirüs salgını nedeniyle Warner Bros.’un filmi ertelemekten başka seçeneği yoktu. Haliyle geçen martta yeni vizyon tarihi 14 Ağustos 2020 olarak duyuruldı. Stüdyo daha sonra haziran ortasında bu tarihi yeniden ertelemek zorunda kaldı ve 2 Ekim 2020 tarihinde karar kıldı.

wonder woman 1984 vizyon tarihi ertelendi

- Reklam -

Sinema salonları, Tenet ve Wonder Woman 1984 gibi filmlerin iş için çok ihtiyaç duyulan bir destek olacağına güvenerek, aylarca kapalı kaldıktan sonra yakın zamanda yeniden faaliyete geçtiler. Fakat Tenet, COVID-19 salgınından bu yana en yüksek hasılatı elde ederken, sert rakamları hala 200 milyon dolarlık bir destek için ideal değildi. Tenet, Amerika’da 20,2 milyon dolar hasılat elde etti, ancak gerçek açılış haftasının 10 milyon dolara yakın olduğuna inanılıyor. Sonuç olarak, Warner Bros.’un 2020’deki diğer büyük filmlerini ertelemesi konuşuluyordu ve şimdi ilk domino taşı düşmüş oldu.

Wonder Woman 1984 Yayın Tarihi Ertelenmesiyle Dune Vizyon Tarihi de İleri Alınabilir

Warner Bros., yeni yaptığı duyuruyla birlikte Wonder Woman 1984’ün Noel Günü’nde vizyona gireceğini duyurdu. İlginç bir şekilde Warner Bros., Dune’un yayın tarihini aynı şekilde tutmaya devam ediyor. Bu da her iki dev bütçeli filmin birer hafta arayla sinema salonlarına uğrayacağı anlamına geliyor. Daha önce çıkan bazı dedikodular, Wonder Woman 1984 filminin Dune’un çıkış tarihini devralacağı ve Dune’un da birkaç ay sonrasına erteleneceğiydi.

wonder woman 1984 vizyon tarihi

- Reklam -

Normal koşullar altında, bir stüdyo en büyük filmlerinden ikisini birbirine yakın olarak yayınlamaz. Fakat 2020 yılı film gösterim takvimi hakkında hiçbir şey “normal koşullar altında” olarak nitelendirilemez. Bu kadar çok filmin ertelenmesiyle (birkaç tanesi 2021’e) WB, hem Wonder Woman 1984 hem de Dune’un aralık ayında gişede iyi performans göstermesi için yeterli alan olacağına inanıyor. Sonuçta ikisi de çok fazla rekabetle karşı karşıya olmayacak. Yine de bu planın istenen sonuçları vermemesi olası.

Wonder Woman 1984, yeni bir erteleme daha almadığı takdirde 25 Aralık 2020’de beyaz perdedeki yerini alacak.

Peki ya siz bu ertelemeler hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da yazabilirsiniz.


* Dune Fragmanı: Denis Villeneuve ile Bilimkurgu Senfonisi

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gökhan Yorgancıgil Röportajı

Gökhan Yorgancıgil Röportajı: Sinema, Edebiyat ve Bilimkurgu Üzerine

Hale Berry Oscar Kadın Siyah

Halle Berry, Oscar Kazanan Tek Siyah Kadın Olmaktan Mutsuz