in

Wonder Woman 1984 Sinemalar ile Aynı Anda HBO Max’e Gelecek

Wonder Woman 1984 vizyona girdiği gün HBO Max’te de yayınlanacak. Beklenen DC Sinematik Evreni filmi daha fazla gecikmeyecek.

Wonder Woman 3
- Reklam -
- Reklam -

Warner Bros., Wonder Woman 1984 filminin sinemalar ile birlikte aynı anda HBO Max’te de yayınlayacağını resmen duyurdu.

2017 yılında vizyona giren Wonder Woman’ın başarısından sonra, yönetmen Patty Jenkins ve başrol Gal Gadot bir devam filmi için geri dönmek üzere stüdyo ile anlaştı. Çıktığı dönemde iyi bir izlenme rakamı elde eden maceranın devam filmi için ilk olarak açıklanan vizyon tarihi 2019 Noel’iydi. Ancak planlar tutmadı ve film 2020 yazına ertelendi.

Pek tabii 2020’nin kabusu haline gelen Koronavirüs önlemleri neticesinde film bir kez daha ertelendi. Son olarak ekim ayında çıkacağı söylenen yapım, bir kez daha erteleme alarak bu sefer Aralık 2020’ye itildi. Marvel Sinematik Evreni’nin Disney+ üzerinde yayınlanacak WandaVision dizisini 15 Ocak’a ertelemesinin ardından gözler Warner Bros.’a çevrildi

- Reklam -

wonder woman 1984 fragmanı

Amerika’da yükselen COVID-19 vakaları ve ülkemiz dahil olmak üzere Avrupa’daki sinemaların tekrar kapanmasıyla Wonder Woman 1984 için bu planın devam edip etmeyeceği belirsiz hale geldi. Söylentiler, filmin yeni bir ertelemeyle 2021’ye kalacağını veya sinema lansmanından kısa bir süre sonra HBO Max’te çıkabileceği yönündeydi. Ancak açıklanan resmi sonuç, hayranları mutlu edecek cinsten oldu.

Şimdi, Wonder Woman 1984 25 Aralık 2020 tarihli çıkışını sadece beyaz perdede değil, HBO Max üzerinden de yapacak. Warner Bros. ve HBO Max, Wonder Woman 1984 için yeni bir fragman yayınladı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Wonder Woman 1984 Fragmanı | İZLE

YouTube video

Görüldüğü üzere fragman, filmin 25 Aralık 2020’de HBO Max abonelerine de ek bir ücret ödemeden sunulacağını belirterek sona eriyor. Muhtemelen “herhangi bir ek ücret ödemeden” detayı, Disney+’ın Mulan için istediği ek ücrete de bir gönderme olabilir. Ayrıca isterlerse ve bulundukları konumda sinemalar açıksa izleyicilerin beyaz perdede izleme şansı da bulunuyor.

- Reklam -

Covid-19 salgını tüm dünyada etkisini yükselterek göstermeye devam ederken artık gişe rekorları kıran ve halihazırda sinemalara gelebilecek olan yapımlar da daha fazla beklemeksizin dijital mecralara yöneliyor. Daha önce Mulan, Bill & Ted Face The Music, Artemis Fowl gibi yapımlar da doğrudan dijitalde yayınlanmıştı. Pixar’ın beklenen yapımı Soul da, Noel arefesinde benzer şekilde Disney+’a gelecek.

wonder woman 1984 vizyon tarihi

Peki ya siz bu kararı nasıl değerlendiriyorsunuz? HBO Max her ne kadar ülkemizde yayın yapmasa da beklenen filmin daha fazla ertelenmemesi konusundaki düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

dinozor beyni

Tarihin En Eski Dinozorlarından Birinin Beyni Tekrar Yapılandırıldı

Sağır Cumhuriyet - Ilya Kaminsky

Sağır Cumhuriyet: Ilya Kaminsky’nin Direnişi Şiirle Buluşturan Eseri Türkçede