in

Wonder Woman 1984’un Kötüsü Belli Oldu

Wonder Woman 1984 filminin yönetmeni Patty Jenkins, yapımda yer alacak Maxwell Lord karakterini ve onu oynayacak aktörü duyurdu.

wonder woman 1984
- Reklam -
- Reklam -

Wonder Woman’ın beğenilen ilk filminin ardından devamının geleceği uzun zaman önce duyurulmuş, filmin adı da Wonder Woman 1984 olarak açıklanmıştı.

Yapımla ilgili yavaş yavaş diğer detaylara da gelmeye başladı. Yönetmen Patty Jenkins, Pedro Pascal’ın filmde yer alacağını ve hangi rolde olacağını da söyledi. Yönetmenin açıklamasına göre oyuncuyu filmde Justice League International’dan Maxwell Lord olarak göreceğiz.

Keith Giffen, J.M. DeMatteis ve Kevin Maguire tarafından yaratılan karakter, 1987’de Justice League #1’de karşımıza Justice League’in BM tarafından onaylanmış yeni bir versiyonuna yatırım yapmak isteyen bir iş adamı olarak çıkmıştı. İş adamının planları, ABD sınırlarını da aşmıştı. Sıradan bir insan olsa da Invasion!’da zihinleri kontrol etme gücü kazanmıştı. Bu yüzden, kendisini tahmin edilemeyecek taraflarda görmek mümkün olabilir.

- Reklam -

Pedro Pascal Büyük İhtimalle Filmin Kötü Karakterini Oynayacak

Kendisini daha çok anti kahraman olarak görmüş olsak da Countdown to Infinite Crisis’te tam olarak kötüye dönüştüğünü de hatırlatalım. Söz konusu seride eski yoldaşı Ted Kord’u öldürmüş, Wonder Woman tarafından yakalandığındaysa ölümünü tüm dünyada yayınlatmıştı.

- Reklam -

Filmde göreceğimiz Maxwell Lord’un nasıl bir yol izleyeceği şimdilik belli değil. Şüphe çekici ancak Wonder Woman’a sempatiyle yaklaşan bir karakter olma olasılığının da mevcut. Bir diğer ihtimalse, ikinci film için açıklanan kötü karakter Cheetah’ya yardım edeceği yönünde.

Diğer detayları henüz açıklanmayan Wonder Woman 1984 filminin, 5 Haziran 2020 tarihinde beyaz perdede seyircisiyle buluşması bekleniyor.

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Maxwell Lord şu çizgi roman tarihinin gördüğü en saçma karakter bana göre. İyi mi kötü mü belli değil. Bu zorlama karakteri filme eklemeleri de baya bir saçma olmuş. Bu da başta Wonder Woman’a yardım eden bir karakterken, sonradan kötü karakter olduğu ortaya çıkacak. Klişe bir durum ortaya çıkacak. Rahatsız oldum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Campana Neuquen fosil

Milyonlarca Yıllık Devasa Pençeler Ortaya Çıktı

Buzul

Buzul Kütlesi, Sera Gazının Geçmişini Açıklıyor