in

Wonder Woman 1984 Vizyon Tarihi Yeniden Ertelendi

Wonder Woman 1984 vizyon tarihi pandemi nedeniyle bir kez daha ertelendi. Merakla beklenen DC filmi yeni tarihine kavuştu.

wonder woman 1984 vizyon tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Wonder Woman 1984 vizyon tarihi bir kez daha ertelendi. Heyecanla beklenen ve normal şartlar altında şu anda vizyonda olması gereken film, diğer tüm yapımlarda olduğu gibi Koronavirüs pandemisinden etkilendi.

WW84 başlangıçta 4 Haziran 2020 tarihinde beyaz perdede olacaktı. Ancak COVID-19’un yayılmasını önlemek amacıyla dünya çapında kapanan sinema salonları nedeniyle Warner Bros. filmin çıkış tarihini ertelemek zorunda kaldı. Geçen mart ayında, stüdyo yeni vizyon tarihi olarak 14 Ağustos 2020’yi duyurdu. Fakat o zaman bile birçok hayran yapımın bir kez daha erteleme alacağını dillendiriyordu. Çünkü çok daha öncesinden vizyonda yer alması gereken yapımlar neredeyse bir yıl sonrasına ertelenmişti.

Wonder Woman’ın yeni macerasının ertelenmesinden bu yana geçen süreç içerisinde dünyanın bazı bölgelerinde sinema salonları yavaş ve kontrollü şekilde açılmaya başladı. Fakat sağlık krizi akışkan bir şekilde devam etmekte. Devletler kısıtlamaları ve evde kalma çağrılarını gevşetmeye başladıkça, bazı bölgelerde Koronavirüs vakaları artmaya başladı. Haliyle birçok kişi eğlence sektörünün yeniden faaliyete geçmesi için erken olduğu kanısında. Her ne olursa olsun, hayranlar Diana Prince’i izlemek için bir süre daha beklemek zorunda kalacaklar. Çünkü Wonder Woman 1984 vizyon tarihi bir kez daha ileri atıldı.

- Reklam -

wonder woman 1984 vizyon tarihi ertelendi

Warner Bros., Wonder Woman 1984 ile Birlikte Birçok Filmin Çıkışını Erteledi

Resmi Wonder Woman Twitter hesabı, filmin yeni vizyon tarihini 2 Ekim 2020 olarak açıkladı. Hemen aşağıdan söz konusu gönderiye göz atabilirsiniz:

- Reklam -

Filmden yayınlanan ilk fragmana ise buradan ulaşabilirsiniz.

WW84 ile birlikte Warner Bros. 6 filmin daha vizyon tarihini ileri attı. Bunlardan en ünlüleri, daha önce de haberlerini yaptığımız Christopher Nolan’ın merakla beklenen Tenet’ı ile yıllar sonra yeni hikâyesiyle dönecek The Matrix 4 oldu. Bu iki yapım dışında Godzilla vs. Kong (20 Kasım 2020’den 21 Mayıs 2021’e), Tom & Jerry (23 Aralık 2020’den to 5 Mart 2021’e), ve Roald Dahl kitap uyarlaması The Witches (9 Ekim 2020’den 2021’in belirsiz bir ayına) filmleri de erteleme aldı. İsmi belirsiz olan bir New Line korku filmi de 4 Haziran 2021’e ötelendi.

wonder woman 1984 vizyon tarihi ertelendi

Wonder Woman 1984 filmi için heyecanlı mısınız? Sizce ilk maceranın ötesinde bir işle mi karşımıza gelecekler? Yeni filme dair yorum ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 Çalışmaları Başladı

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Boney M. Belfast inceleme

Boney M. – Belfast Şarkı İncelemesi: Olası Anlamı ve Hikâyesi

Dennis O'Neil çizgi roman batman

Çizgi Roman Yazarı Denny O’Neil Aramızdan Ayrıldı