in

Wonder Woman 3 Hazırlıkları Başladı: Gal Gadot ve Patty Jenkins Geri Dönüyor

Wonder Woman 3 filmi hazırlıkları başladı. Warner Bros., Gal Gadot ve Patty Jenkins’in geri döneceği yapımın doğrudan sinemalara geleceğini duyurdu.

Wonder Woman Shazam 2
- Reklam -
- Reklam -

Wonder Woman 3 filmi için hazırlıklar şimdiden başladı! Serinin yıldızı Gal Gadot ve her iki filmi de yöneten Patty Jenkins, yeni macera için bir kez daha geri dönecekler. Warner Bros., üçüncü maceranın öncelikle sinemalara geleceğini duyurdu.

Uzun süredir beklenen Wonder Woman 1984 filmi nihayet onca ertelemenin ardından geçen gün çıktıWarner Bros., Covid-19 salgını nedeniyle birçok gecikmenin ardından filmi aynı anda hem sinemalarda hem de HBO Max’te yayınlamaya karar verdi. Hatta bu kararın ardından dev stüdyo, bu modeli tüm 2021 filmleriyle sürdüreceğini duyurdu. Ancak bu karar birçok tartışmaya da sebep oldu. Hatta Dune yönetmeni şirketi ağır bir şekilde eleştirdi. Öyle ki şirket, kararından geri adım atma ihtimaliyle karşı karşıya kaldı.

wonder woman 1984

- Reklam -

Fakat görünen o ki Wonder Woman 1984’ün HBO Max stratejisi işe yaramış görünüyor. Film, salgın başladığından bu yana en iyi hafta sonu açılışı yapan gişe rakamlarını elde etti.

Belli ki bu gişe rakamlarından ve açılış performansından Warner Bros. da memnun. Devam filminin yayınlanmasından sadece birkaç gün sonra, şirket Wonder Woman 3’ün yolda olduğunu duyurdu. Yönetmen Patty Jenkins ve başrol Gal Gadot da geri dönüyor. Pek tabii duyuru yeni olduğu için, devam filminin konusu hakkında çok az şey biliniyor.

Wonder Woman 3 Öncelikli Olarak Sinemalara Gelecek

Jenkins kısa süre önce Kristen Wiig’in Barbara Minerva veya diğer adıyla Cheetah olarak geri dönebileceğini söylemişti. Ayrıca yaz boyunca Koronavirüs pandemisinin etkilerini görmek için filmin hikâyesi üzerindeki çalışmaları geçici olarak duraklattığını ve üçüncü filminin günümüzde geçmesini istediğini de açıklamıştı. Ek olarak, bu ayın başlarında, Wonder Woman 3’ün sinema modelini kullanarak piyasaya sürülme arzusunu ve bunun geri dönme kararını etkileyebileceğini belirtmişti.

- Reklam -

Wonder Woman 3

Yeni gelen haber ile birlikte Warner Bros.’un, yönetmen Patty Jenkis’in yorumlarını ciddiye aldığı görülüyor. Şirket, Variety’ye göre Wonder Woman 3’ün geleneksel şekilde öncelikle sadece beyaz perdeye geleceğini doğruladı. Warner Bros. başkanı Toby Emmerich, Wonder Woman 1984’ün HBO Max’te yayınlanmasının olağanüstü koşullarda alınmış bir karar olduğunu söyleyerek seriyi bir “sinema üçlemesi” olarak adlandırdı.

Wonder Woman 1984 filmini sevmiş miydiniz? Sizce Patty Jenkis önderliğinde gelecek üçüncü macera nasıl olacak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yankı: Müge Koçak

Yankı: Müge Koçak’tan Sokağı ve Eşitsizliği Odağına Alan Bir İlk Kitap

Efsun Sokağı 137 - Şeref Atak | Yazarının Kaleminden

Efsun Sokağı 137 – Şeref Atak | Yazarının Kaleminden