in

Wonder Woman 3 İptal Edildi: James Gunn ve Peter Safran’lı Yeni DC Yönetimi Filmin Senaryosunu Reddetti

Wonder Woman 3 iptal edildi. DC Sinematik Evreni’nin Gal Gadot’lu kahramanı için çok önceden verilen onay, yeni yönetimle birlikte boşa çıktı.

Wonder Woman 3 İptal Edildi
- Reklam -
- Reklam -

Wonder Woman 3 filmi iptal edildi. Başrolünde Gal Gadot’un yer aldığı DC Sinematik Evreni filminde yapımla ilgili yeni yönetim sonrası herhangi bir ilerleme olmadığı kaydedildi.

DC Studios’un en önde gelen Justice League kahramanlarından biri, Gal Gadot’un 2016’da rolü almasından bu yana Wonder Woman oldu. Gadot, Batman v Superman: Dawn of Justice’da çıkış yaptıktan sonra karakteri canlandırmaya devam etti kendi solo Wonder Woman filmlerinin yanı sıra 2017’nin Justice League’inde başrol oynadı. 2020’nin sonlarından bu yana bir Wonder Woman 3 filminin geliştirildiği, Gadot’un rolü yeniden üstlenmeye hazırlandığı ve yönetmenliğini de ilk iki filmde olduğu gibi Jenkins’in yapacağı söyleniyordu. Hatta geçen ekim ayında çıkan haberde, Jenkins’in senaryoyu tamamladığı da açıklanmıştı.

Ancak Gal Gadot, sosyal medya hesapları üzerinden rolü alışının yıl dönümünü kutladıktan sadece bir gün sonra filmle ilgili şok edici bir haber geldi. The Hollywood Reporter, Wonder Woman 3’ün şu anda ölü kabul edildiği ve herhangi bir ilerleme kaydedilmediği haberini verdi. Kaynaklarına göre Patty Jenkins, Geoff Johns ile birlikte yazdığı senaryosunu stüdyoya geçen ekim ayında sundu. Ancak, yeni DC Studios ve Warner Bros. Discovery başkanları Jenkins’e devam filminin mevcut haliyle evren için yapılan yeni planlara uymadığını bildirdi.

- Reklam -

Wonder Woman 3 Filmi İptal Edildi

Wonder Woman 3 Filmi İptali Sonrası Karakterin DC Sinematik Evreni’ndeki Geleceği Belirsizliğini Koruyor

Bu gelişme, Walter Hamada’nın ayrılması ve Warner Bros.’un yeniden yapılandırılmasının ardından James Gunn ve Peter Safran’ın DC Studios’un başına atanmalarından yalnızca bir ay sonra geldi. İkili, 2023’te çıkacak birkaç film dışında stüdyoyu yeni bir yöne götürecek 10 yıllık bir DC Sinematik Evreni planı üzerinde çalışmaya başladılar. Peacemaker’ın ilk sezon finalinde de siluet olarak yer alan Wonder Woman’ın geleceği ise şu an için belirsiz gibi duruyor.

Haber, karakteri Gadot’tan alıp almayacakları ya da onda kalacaksa bile rolü tamamen yeniden şekillendirip şekillendirmeyeceği konusunda bir bilgi içermiyor. Yine de Gunn ve Safran’ın planları doğrultusunda tamamen yeni bir senaryo ile Wonder Woman 3 filminin gelmesine olası gözle bakılıyor. Gunn ve Safran henüz hikâye hakkında açık bir yorumda bulunmadığından, durumun böyle olup olmayacağını zaman gösterecek.

- Reklam -

Wonder Woman 3 filmi iptal edildi

Wonder Woman 3 filminin iptal edilmesi konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for SJack SJack dedi ki:

    İlk filmden sonra hiç devam edilmemesi gerekirdi. İsabet olmuş bu karar. Bir daha çekilmemesi dileğiyle.

  2. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    DC kendisinden iyice soğuttu, zaten yıllardır süregelen bir istikrarsızlıkları var. Bakalım daha neler yapacaklar, bir ‘sinematik evren’ serüveninin neden bu derece karmaşık hale getirdiler hiçbir zaman anlayamadım …

  3. Avatar for smltrkmn smltrkmn dedi ki:

    Ben Gal Gadot’u Wonder Woman rolüne yakıştırıyordum. Fakat onunla devam edilip edilmeyeceği bile belli değilmiş. WW rolü için daha iyileri var mı, bir kaç alternatif daha iyi olabilirdi. Yine de Gal Gadot’un bu rolün altından kalkamadığını söyleyemeyiz. Ben DC’nin Warner Bros. şirketi ve yönetimi yüzünden elindeki malzemeyi boş yere harcadığını düşünüyorum. James Gunn gençleştirme projesinden bahsediyordu ve söylenenlere göre uzun soluklu bir evren kurmak istiyormuşlar. O zaman 71 yaşındaki Michael Keaton’ı neden yeni Batman olarak seçtiniz. Bence kimse ne yaptığını bilmiyor.

  4. Avatar for Haplo Haplo dedi ki:

    Kötü bir oyuncu, korkunç senaryo. Son derece isabetli bir iptal.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Alita: Battle Angel 2 Filmi Yolda Olabilir

Robert Rodriguez, “Alita: Battle Angel”ın Devam Filmine Sıcak Bakıyor

Disney Plus Abonelik Ücretleri Zam

Disney+ Türkiye Abonelik Ücretleri Ciddi Oranda Zamlandı: İşte Yeni Fiyat Politikası