in

Patty Jenkins, “Wonder Woman 3” Senaryosunu Tamamladığını Açıkladı (Seriye Yeni Filmler Gelebilir)

Wonder Woman 3 senaryosu tamamlandı. Seri yönetmeni Patty Jenkins, başrolünde Gal Gadot’un yer aldığı devam filmi hakkında onuştu.

Wonder Woman 3 Senaryosu Tamamlandı
- Reklam -
- Reklam -

Wonder Woman 3 senaryosu tamamlandı ve çekimler için son aşamaya gelindi. DC Sinematik Evreni’nin Gal Gadot’lu filmi hakkında konuşan yönetmen Patty Jenkins, üçlemenin son ayağı hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

Başlangıçta Koronavirüs pandemisi nedeniyle birçok kez erteleme alan, fakat öncesinde 2019’da vizyona girmesi planlanan Wonder Woman 1984, Aralık 2020’de sınırlı sayıda sinema salonunda ve HBO Max’te yayınlandı. Film genel olarak olumsuz eleştiriler aldı ve birçok hayran için ilk filmden sonra büyük bir hayal kırıklığı oldu. Yine de ikinci film, devam bölümünü merak eden çoğu kişinin HBO Max’e kaydolmasını sağladığı, bu sayede daha fazla abone çektiği ve 2021’in en çok satan filmlerinden biri olduğu için kendi içerisinde bir başarı yakaladı. Filmin yönetmeni, Wonder Woman 1984 çıkmadan önce bile üçüncü film hakkında açıklamalar yapıyordu. 1984 yayınlandıktan kısa bir süre sonra da Wonder Woman 3 için hazırlıkların başladığı haberi geldi. Ancak filmdeki geliştirme konusunda sonradan herhangi bir haber çıkmadı. Özellikle birçok DC projesinin Warner Bros. Discovery yönetiminde iptal edilmesi de akıllara bir “acaba?” sorusunu getirdi.

Wonder Woman 3 Senaryosu Tamamlandı

- Reklam -

Neyse ki yeni filmle ilgili heyecan verici bir güncelleme bizzat serinin yönetmeni Patty Jenkins tarafından geldi. Jenkins, DC Sinematik Evreni macerasının senaryosu üzerinde çalışmayı bitirdiğini ifade etti. Bu da yeni filmin vizyona girişinin beklenenden daha yakın olabileceğine işaret ediyor.

Wonder Woman 3 Senaryosu Bitimi ile Çekimler Kısa Süre İçerisinde Başlayabilir

İtalya’daki Matera Film Festivali’nde konuk olan Jenkins, geçen hafta Wonder Woman 3’nin son sahnesini yazmayı bitirdiğini açıkladı. Jenkins bir üçleme planladığını ancak hâlâ üçüncü film sonrası ne olabileceğini düşündüğünü de belirtti. Yani bu ileride daha fazla devam filmi için geri dönebileceğine işaret ediyor. İşte yönetmenin açıklamaları:

“Sadece bir tane yapacağım diye anlaşmıştım. Sonra iki tane yapmam gerektiğini öğrendim. Ve sonra kendimi, “Aman tanrım, üç tane yapmak için can atıyorum” derken buldum. Şimdi bile ‘İşte bu’ diyorum çünkü her zaman üç filmlik bir hikâye planlamıştım. Bu üç farklı filmin bir bütün olarak geçtiği bir ana hikâye var. Geçen hafta Wonder Woman 3’nin son sahnesini yazdım ve sonra ne olacağını görmek ilgimi çekebilir diye düşündüm. Yani sonrasında ne olabileceğini asla bilemeyebiliriz. Bizden daha fazlasını yapmanın yollarını düşünmemizi istediler ve bu yanlışlıkla oldu. Ama ne olacağı belirsiz. Ayrıca yapmaktan heyecan duyduğum birçok başka filmim var. Ve Gal Gadot’u seviyorum, onu çok daha fazlasını yapacağına eminim.”

- Reklam -

Wonder Woman 3 filmi patty jenkis gal gadot

Ne yazık ki şu an için üçüncü filmle ilgili hikâye detayları neredeyse tamamen belirsiz durumda. Senaryonun yazımının tamamlanmasıyla kısa sürede filme katılacak yeni isimler muhtemelen açıklanmaya başlayacaktır. Her ne olursa olsun üçüncü filmin 2024’ün son aylarından önce gelmesi pek olası değil gibi görünüyor.

Wonder Woman serisinin üçüncü ve son filminden beklentileriniz neler? Sizce ikinci filme göre nasıl bir ivmeyle ilk filmdeki gibi olumlu eleştiriler almayı başaracak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz. Ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google Haberler üzerinden de takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

His Dark Materials 3. sezon fragmanı

His Dark Materials’ın 3. ve Final Sezonunun Resmi Fragmanı Yayınlandı

59. Antalya altın Portakal Film festivali kazananları

59. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Kazananlar Belli Oldu