in

James Gunn, Wonder Woman’ın DCU’ya Geri Döneceğini Açıkladı

Wonder Woman karakteri yakın gelecekte DCU’nun bir parçası olacak. James Gunn, belirsizliğe dair kısa bir açıklama yaptı.

Wonder Woman Karakteri DCU'ya Geri Dönecek
- Reklam -
- Reklam -

Wonder Woman için dönüş yolu açık görünüyor. DC Studios’un yeni başkanlarından James Gunn, gelen bir soruya verdiği kısa cevapla ikonik karakterin geleceği hakkında bilgi vermiş oldu.

Henry Cavill’in Superman rolünden ayrılacağı haberi, geçen aralık ayından beri DC Sinematik Evreni adına en çok konuşulan konularından biri oldu. Bu haberle birlikte evrenin mevcut oyuncularının yeni DCU’da devam etmesi de en merak edilen soruların başında geldi. Özellikle Gal Gadot’un The Flash’ta yer alacağı söylenen sahnesinin filmden kesildiği ve yönetmen Patty Jenkins’in Wonder Woman 3 filminin iptal edildiği ortaya çıkınca karakterin geleceğiyle ilgili tartışmalar da büyüdü.

Şimdi de James Gunn, Twitter’da kendisine gelen bir soru üzerine karakterin DCU geleceği hakkında olumlu bir güncelleme paylaştı ve karakterin ortaya çıkmasının uzun sürmeyeceğini duyurdu. Her ne kadar bu Gadot’un Wonder Woman 3 filmiyle olmasa bile.

- Reklam -

Wonder Woman Karakteri DCU'ya Geri Dönecek

Gelen sorulardan biri “Wonder Woman’ın planlarınızda bir geleceği var mı?” sorusuydu ve Gunn bunu “Evet,” olarak cevapladı. “Uzun süre terk mi edilecek?” sorusuna verdiği yanıt ise “Hayır” oldu.

Wonder Woman Karakteri Yeni DCU’nun Önemli Bir Parçası Olabilir

DC Comics’in de en önemli karakterleri arasında yer alan Wonder Woman’ın, yeniden inşa edilen sinematik evrende olmaması zaten pek de beklenen bir durum değildi. Gunn ve ortak CEO Peter Safran da bunu çok iyi biliyorlar. Özellikle DC Trinity’nin üçte ikisi, Superman: Legacy ve Batman’s The Brave and the Bold gibi çizgi romanların yeni DC Sinematik Evreni’nin ilk birkaç projesi arasında yer alacağı düşünüldüğünde, Diana’nın kendisinin de bir şekilde ortaya çıkacağı tahmin ediliyordu.

- Reklam -

Elbette yeni evrenle birlikte hem daha genç bir Superman olacak hem de Batman karakterine hayat veren yeni bir oyuncu gelecek. Bu durumda Gal Gadot’un da yerine yeni ve daha genç bir oyuncunun gelmesi muhtemel duruyor.

Wonder Woman yeni DCU

İkonik karakterin DCU’ya geri dönme ihtimali hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yaprakların Haritası - Yarrow Townsend

Yarrow Townsend İmzalı “Yaprakların Haritası” Türkçede

Tom Holland Spider-Man: Across the Spider-Verse'de Olabilir

“Spider-Man: Across the Spider-Verse”ün Gecikme Sebebi Tom Holland’ın Yapıma Katılması Olabilir