in

Yarına Tek Bilet Fragmanı Yayında: Netflix İlk Türk Filmi Karşımızda

Yarına Tek Bilet fragmanı yayınlandı. Netflix imzalı ilk Türk filminin başrollerini Dilan Çiçek Deniz ve Metin Akdülger paylaşıyor.

https://kayiprihtim.com/haberler/dizi/netflix-turkiye-ilk-film-yeni-diziler/
- Reklam -
- Reklam -

Yarına Tek Bilet isimli ilk Netflix Türkiye filmi fragmanı yayınlandı. Başrollerini Dilan Çiçek Deniz ve Metin Akdülger’in paylaştığı film trende tanışan iki yabancının arasında geçen romantik bir macerayı konu alıyor.

Netflix Türkiye geçen mart ayında yaptığı bir etkinlikte yeni dizi ve film projelerini duyurmuştu. 3 yeni diziyle birlikte Türkiye yapımı ilk uzun metraj filmi olan Yarına Tek Bilet de aynı şekilde duyurulan yapımlar arasındaydı. Konusunun da kısaca açıklandığı diziye ait ilk fragman nihayet yayınlandı.

Yarın Tek Bilet Netflix ilk Türk Filmi

- Reklam -

Yarına Tek Bilet, uzun süreli bir tren yolculuğu sırasında aynı kompartmana denk gelen iki kişinin yaşadığı macerayı konu alıyor. İzmir’e giden bir trende tanışan iki yabancının sürtüşmeyle başlayan ilişkisi, birbirlerini tanıdıkça aslında geçmişe bir sünger çekmek istediklerini fark etmeleri ve kendi gerçekleri ile yüzleşmeye başlamalarıyla farklı bir yola doğru evriliyor. Filmin çoğunukta bir trenin içinde geçen sahnelerden oluşuyor.

“Bir yol var; düne ya da yarına. Seç birini. #YarınaTekBilet 19 Haziran’da ilk defa sadece Netflix’te.” tanıtımıyla paylaşılan filmin fragmanına hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Yarına Tek Bilet – Netflix Türkiye Yapımı ilk Film | Fragman

YouTube video

Yapımcılığını OG Medya ve PToT filmin üstlendiği Yarına Tek Bilet’in yönetmen koltuğunda ise Aile Arasında ve Annemin Yarası gibi son dönemlerin başarılı işlerine imza atmış Ozan Açıktan yer alıyor. Açıktan, bir başka Netflix Türkiye yapımı olan Atiye dizisinin de yönetmenleri arasında yer alıyor.

- Reklam -

İlk Netflix Türk filmi Yarına Tek Bilet, 19 Haziran 2020 tarihinde platform kütüphanesindeki yerini alacak. Film Türkiye’de olduğu gibi yine aynı tarihte tüm dünyada erişilebilir hale gelecek.

Mart ayında yapılan etkinlikte Yarına Tek Bilet’le birlikte Afşin Kum’un Sıcak Kafa adlı kitabından uyarlanacak bir dizi de dahil olmak üzere toplamda 3 yeni dizi projesi açıklanmıştı. Bununla birlikte Atiye 3. sezon onayı ve bir yarışma programı da açıklanmıştı. Acun Medya tarafından hazırlanan Exatlon Challenge adlı yarışmada ise Türkiye’nin ünlü YouTube simaları yer alıyor.

Yarına Tek Bilet’in fragmanını ve konusunu sizler nasıl buldunuz? Sizce ilgi görecek bir başarı yakalayacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Netflix, Hollywood’un İkonik Sinema Salonu Egyptian Theatre’ı Satın Aldı

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Doğruluk Kılıcı 4. Kitap Rüzgârlar Tapınağı

Doğruluk Kılıcı 4. Kitap Rüzgârlar Tapınağı ile Yoluna Devam Ediyor

Avrupa İlk Ev Faresi

İlk Ev Faresi Avrupa’ya Bilinenden Çok Daha Önce Gelmiş: Evcil Kediler ise Hemen Sonra!