in

West Side Story ile Çıkış Yapan Rachel Zegler, Yeni Açlık Oyunları Filminin Başrolü Oldu

Yeni Açlık Oyunları filmi için başrol Rachel Zegler oldu. The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes adlı yapım serinin öncesini konu alacak.

Yeni Açlık Oyunları Filmi Başrolü Rachel Zegler Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Açlık Oyunları filminin başrolü açıklandı. The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes adlı yeni yapımın başrolünde Rachel Zegler yer alacak.

Jennnifer Lawrence’ın ilk olarak 2012 yılında Katniss Everdeen karakterini canlandırmaya başlaması ve 2015 yılına kadar başarılı bir Açlık Oyunları dörtlüsünde yer almasının ardından, Lionsgate son birkaç yılını bir öncül film geliştirmek için harcadı. Serinin yazarı Suzanne Collins’in 2019’da ön bölüm kitabı için planlarını açıklamasının ardından, stüdyo da beklenen bir şekilde kısa sürede film uyarlamasının da geleceğini açıkladı. Kuşların ve Yılanların Şarkısı, Başkan Coriolanus Snow’un gençliğinde yaşadıklarını ve 10. Açlık Oyunlarına katılma macerasını anlatıyor.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle nispeten sakin geçen birkaç yıllık geliştirilme aşamasının ardından, The Ballad of Songbirds and Snakes filmiyle ilgili haberler yakın zamanda önemli ölçüde arttı. İlk olarak Lionsgate, filmin Kasım 2023 tarihinde vizyona gireceğini açıkladı. Daha önce yönetmen Francis Lawrence’ın dönüşü zaten doğrulanmıştı. Yine çıkış tarihinin açıklanmasıyla birlikte, film için yapım aşamasının başladığı da ortaya çıktı. Bu sürprizden sonra genç Başkan Coriolanus Snow rolünü Tom Blyth’ın canlandıracağı da açıklandı. Pek tabii bu açıklama sonrası The Ballad of Songbirds and Snakes’in kadın başrol karakteri olan Lucy Gray Baird’i kimin oynayacağı sorusu hayranlar tarafından daha da merakla beklenmeye başladı. Sonunda bu isim de belli oldu.

- Reklam -

Yeni Açlık Oyunları Filmi The Ballad of Songbirds and Snakes’te Lucy Gray Baird Karakterini Rachel Zegler Canlandıracak

West Side Story ile Çıkış Yapan Rachel Zegler, Yeni Açlık Oyunları Filminin Başrolü Oldu

Adını özellikle West Side Story ile duyuran Rachel Zegler’ın, Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı filminde Lucy Gray Baird karakterine hayat vereceğini açıklandı. Oyuncunun kadroya katıldığı haberi, Lucy Gray olarak rol aldığı söylentilerine şakacı bir şekilde Twitter üzerinden yanıt vermesinin ardından geldi. Zegler’in yakın zamanda attığı bir Twitter gönderisinin her kelimesinin ilk harfini birleştiren hayranlar Lucy Gray Baird adının oluştuğunu fark etti.

Daha önce ortaya çıkan söylentilerde Lionsgate’in yeni Açlık Oyunları filmi için bir “Rachel Zegler tipi” istediği söyleniyordu. Şimdi daha iyisini yaptılar ve doğrudan örnek gösterdikleri oyuncuyu filmin başrolüne aldılar. Duyuru ardından Zegler, ilk gönderisini takip eden başka bir tweet daha paylaştı:

Sizler yeni Açlık Oyunları filmi The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes’ten neler bekliyorsunuz? Sizce orijinal filmler kadar başarılı olabilecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kökler ve Kanatlar - Ece Karaağaç

Ece Karaağaç’tan Bir Yakın Tarih Romanı: “Kökler ve Kanatlar”

Maya Uygarlığı: 'Mısır Tanrısı' Heykeli Bulundu

Maya Uygarlığına Ait 1.300 Yıllık ‘Mısır Tanrısı’ Heykeli Bulundu