in

Yeni Açlık Oyunları Filminde Coriolanus Snow’un Gençliğini Canlandırılacak İsim Belli Oldu

Yeni Açlık Oyunları filminde genç Coriolanus Snow’u canlandıracak oyuncu Tom Blyth oldu. The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes’te çalışmalar devam ediyor.

Yeni Açlık Oyunları Filmi Genç Coriolanus Snow Tom Blyth
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Açlık Oyunları filminin önemli karakterlerinden birisinde oyuncu belli oldu. Yapımda genç Coriolanus Snow’u canlandıracak isim Tom Blyth oldu. The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes önümüzdeki yıl izleyicilerle buluşacak.

Amerikalı yazar Suzanne Collins’in tüm dünyada çoksatar olan distopya / genç yetişkin roman serisi Açlık Oyunları evreni yeni bir filme hazırlanıyor. 2008’de yayımlanan Açlık Oyunları, 2009’da Ateşi Yakalamak ve 2010’da Alaycı Kuş ile sona ermişti. Yazar, 2020 yılında serinin öncesini konu alan Kuşların ve Yılanların Şarkısı (The Ballad of Songbirds and Snakes) ile sevilen dünyasına geri dönmüştü.

10. Açlık Oyunları’nın hasat gününde başlayan yeni maceranın odak noktasındaysa Coriolanus Snow karakteri yer alıyor.

- Reklam -

Serinin dördüncü kitabından uyarlanacak filmde prodüksiyon aşamasına geçen nisan ayında geçilmişti. Şimdiyse filmin başrolünü canlandıracak oyuncu açıklandı.

Tom Blyth, Yeni Açlık Oyunları Filmi ile Coriolanus Snow Karakterini Canlandıracak

Yönetmenliğini önceki The Hunger Games filmlerini de çeken Francis Lawrence’ın üstleneceği yapımda başrol belli oldu. Billy the Kid, The Gilded Age, Benediction ve Robin Hood yapımlarıyla bilinen 27 yaşındaki Tom Blyth, ikonik karakteri canlandırmak için kamera karşısına geçecek.

Tom Blyth, Snow karakterinin Panem’in acımasız başkanına dönüşmeden önceki yıllarını işleyecek. Bu rol 2012 – 2015 arasında dört film boyunca Donald Sutherland tarafından canlandırılmıştı.

Yeni Açlık Oyunları Filmi Genç Coriolanus Snow Tom Blyth

Snow, Açlık Oyunları’nın 10. yılında hayatta kalmak için gösteri sanatına duyduğu yatkınlık ve yeni keşfettiği politik anlayışını birleştirmek zorunda kalacak. Karakterin 18. yaşındaki hâlini gözler önüne serecek yapım, Capitol’ün artık gözden düşmüş ancak bir zamanların gururlu ailesi Snow’ların şanını geri kazanma hikâyesine odaklanacak.

- Reklam -

Lions Gate Entertainment tarafından geliştirilen yeni filmin senaryosu Michael Lesslie (Macbeth, Assasin’s Creed) imzası taşıyacak.

Seri, önceki filmleriyle toplamda 3 milyar dolardan fazla hasılat elde etmeyi başarmıştı.

Yeni The Hunger Games filmi The Ballad of Songbirds and Snakes 17 Kasım 2023 tarihinde vizyondaki yerini alacak.

Türkçeye Kuşların ve Yılanların Şarkısı adıyla kazandırılan son kitap, tüm dünyayla eş zamanlı olarak Dex Kitap tarafından yayımlanmıştı.

Siz bu oyuncu tercihini nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2022 Duygu Asena Roman Ödülü Kazananı Seray Şahiner

2022 Duygu Asena Roman Ödülü’nde Kazanan Seray Şahiner Oldu

2021 Bram Stoker Ödülleri kazananları

2021 Bram Stoker Ödülleri’nde Kazananlar Açıklandı