in

American Pie Serisine ‘Taze Bir Soluk’ Getirecek Yeni Bir Film Geliyor

Yeni American Pie filmi yolda. Ünlü gençlik komedisi Amerikan Pastası serisine taze bir soluk getirmeyi hedefleyen yeni bir yapım geliştiriliyor.

Yeni American Pie Filmi Hazırlıkları Başladı
- Reklam -
- Reklam -

Yeni American Pie filmi için çalışmalar başladı. Ünlü gençlik komedi serisi Amerikan Pastası, yeni bir bakış açısıyla yeniden beyaz perdeye gelmeye hazırlanıyor.

Popüler komedi filmleri serisi, Jason Biggs, Thomas Ian Nicholas, Chris Klein ve Eddie Kay Thomas’ın oynadığı dört liseli gencin mezuniyet balosu gecesine kadar bekaretlerini kaybetmek için bir anlaşma yaptığı 1999’daki ilk Amerikan Pastası filmiyle başladı. Adam Herz tarafından yazılan ve Paul Weitz’in yönettiği film, katıksız saygısızlığı ve reşit olan gençleri kaba şekilde tasvir etmesi nedeniyle popüler oldu. Abartılı ve şehvetli komedide ayrıca serinin en unutulmaz karakterlerinden bazıları olarak Seann William Scott, Alyson Hannigan, Jennifer Coolidge ve Eugene Levy rol aldı.

Yeni American Pie Filmi Hazırlıkları Başladı

- Reklam -

Film, on yıldan fazla bir süre içinde üç devam filmi ile yolculuğuna devam etti: American Pie 2, American Wedding ve American Reunion. 2012’de açıklanan beşinci film ise bir türlü gelmedi. Seeriye ayrıca 2005’in American Pie Presents: Band Camp ve 2020’nin American Pie Presents: Girls’ Rules dahil olmak üzere beş adet spin-off serisi hazırlandı. American Pie 5 on yıldan fazla bir süredir geliştirilme aşamasında olduğundan, hayranlar serinin devamının gelip gelmeyeceğini merak ediyorlardı.

Yeni American Pie Filmi Sujata Day’e Emanet Edildi

Sonunda Universal tarafından sevindirici haber geldi. The Hollywood Reporter’da yer alan habere göre Sujata Day’in “orijinal sahnesine” dayanan yeni bir Amerikan Pastası filminin yapım aşamasında olduğu ortaya çıktı. Daha önce Insecure’da rol alan ve 2020 yapımı Definition Please filmini yazan, yöneten ve oynayan Sujata Day, komedi serisinin yeni bölümünü geliştirip yazacak isim olarak seçildi. Henüz senaryo detayları açıklanmamasına rağmen, Day’in uzun süredir devam eden seriye “yeni bir bakış açısı” kazandıracağı söylendi. Bu da muhtemelen Day’in orijinal serideki çekirdek grup yerine American Pie evreninde yeni bir hikâye anlatacağı anlamına geliyor.

Yeni American Pie Filmi Hazırlıkları Başladı

- Reklam -

Universal Filmed Entertainment Group’un bir yapım kolu olan Universal 1440 Entertainment tarafından geliştirilecek olan yeni filmde kimlerin rol alacağı veya çekimlerin ne zaman başlayacağı da şimdilik açıklanmış değil. Ancak serinin devamını yıllardır bekleyenler, en azından artık resmen geleceğini biliyorlar.

Amerikan Pastası’nı izlemiş miydiniz? Serinin yeni yüzlerle geri dönecek olması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

la casa de papel berlin dizisi çekimleri başlıyor

La Casa de Papel’in Öncesinde Geçecek ve Berlin Karakterine Odaklanacak Dizide Çekimler Başlıyor

Now You See Me 3 yönetmeni belli oldu

Uzun Süredir Beklenen “Now You See Me 3” Filminin Yönetmeni Belli Oldu