in

Angelina Jolie, Ünlü Opera Sanatçısı Maria Callas’a Hayat Verecek

Yeni Angelina Jolie filmi, dünyaca ünlü opera sanatçısı Maria Callas’ı konu alacak. Yapımın yönetmenliği, Spencer’ın ardındaki Pablo Larraín imzasını taşıyacak.

Yeni Angelina Jolie filmi Maria Callas
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Angelina Jolie filmi için hazırlıklar başladı. Yıldız aktrisin Maria Callas’ı canlandıracağı yapımın yönetmenliği Spencer ve Jackie gibi yapımlarla tanınan Şilili sanatçı Pablo Larraín’e emanet.

Larraín, Kristen Stewart’ın Prenses Diana’yı oynadığı Spencer ve Natalie Portman’ın Jackie Kennedy’yi canlandırdığı Jackie gibi yapımlar adından söz ettirmişti. Yönetmenin sıradaki projesi, Angelina Jolie’nin başrolünde yer alacağı Amerika doğumlu Yunan soprano Maria Callas’ın yaşamını beyaz perdeye aktarmak olacak.

Yapımın senaryosunu Spencer filminin senaryosu altında da imzası yer alan ve Oscar adaylığı bulunan Steven Knight kaleme alıyor. Filmin yapımcılığını Fabula Pictures’tan yönetmenin kardeşi ve yaratıcı ortağı Juan de Dios Larraín’in yanı sıra The Apartment Pictures’tan Lorenzo Mieli ve Komlizen Film’den Jonah Dornbach üstlenecek.

- Reklam -

angelina Jolie Maria Callas

Pablo Larraín yeni proje için heyecanını şu sözlerle aktarıyor:

“En güçlü iki tutkum olan sinema ve operayı bir araya getirme şansına sahip olmak uzun süredir hayalini kurduğum bir rüyaydı. Bunu Angelina gibi son derece cesur ve meraklı bir sanatçıyla gerçekleştirme fırsatı büyüleyici bir şey. Gerçek bir armağan.”

Yeni Angelina Jolie Filmi Yolda

Yeni Angelina Jolie filmi öncesi ünlü oyuncu yapımla ilgili şu ifadelere yer verdi:

“Maria’nın yaşamı ve mirasına karşı sorumluluğumun ciddiyetinin farkındayım. Bu işin üstesinden gelmek için elimden gelen her şeyi yapacağım. Pablo Larraín uzun süredir hayran olduğum bir yönetmen. Onunla ve Steven Knight tarafından yazılmış bir senaryoyla Maria’ya dair daha fazla şey söyleme şansı elde etmek, adeta bir rüya.”

- Reklam -

Jolie, en son Chloe Zhao’nun yönettiği Eternals ve Warner Bros. draması Those Who Wish Me Dead adlı yapımlarda rol almıştı. Son günlerde ise geçtiğimiz mart ayında duyurduğu ve kendisinin yönetmen koltuğuna oturduğu 5. uzun metraj film olacak olan post-prodüksiyon aşamasındaki Without Blood ile meşgul.

Yeni Angelina Jolie filmi Maria Callas hayatı

Maria Callas’ın hayatı daha önce Monica Bellucci’nin sahne aldığı tek kişilik bir tiyatro oyununa uyarlanmış, ayrıca Maria by Callas adlı bir belgesele konu olmuştu.

Ünlü opera sanatçısının hikâyesini perdeye taşıyacak bu yeni yapımın ne zaman izleyicilerle buluşacağı sorusunun cevabı ise henüz bilinmiyor.

Maria Callas’ın inişli çıkışlı yaşamından ilham alacak yeni Angelina Jolie filmi için heyecanlı mısınız? Sizce Pablo Larraín, Spencer filminde yakaladığı başarıyı tekrarlayabilecek mi? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

M. Yusuf Kaba

2002 yılında İstanbul'da doğdum. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğrenim hayatıma devam ediyorum. İlgi alanlarım arasında kitaplar, animasyon yapımları ve oyunlar yer alıyor. Aynı zamanda amatör olarak fotoğrafçılıkla uğraşıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Black Adam incelemesi

Black Adam İncelemesi: Yeni Bir Anti-Kahraman ile DC Sinematik Evreni’nin Geleceği Şekilleniyor

salman rusdi saldiri

Saldırıya Uğrayan Booker Ödüllü Yazar Salman Rüşdi, Bir Gözünü ve Bir Elini Kaybetti