in ,

Aang’in Gençlik Yıllarını Anlatacak Yeni “Avatar: The Last Airbender” Filmi 2025’te Yayınlanacak

Yeni Avatar: The Last Airbender filmi için çıkış tarihi belli oldu. Avatar Studios’un ilk büyük yapımı hayranları uzun süre bekletecek.

Yeni Avatar Çizgi Dizisi Toprak Bükücü Odaklı Olacak
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Avatar: The Last Airbender filmi için çıkış tarihi üç yıl öncesinden geldi. Avatar Studios cephesi, Aang ve arkadaşlarının genç-yetişkin olarak anılan dönemlerini konu alacak animasyon yapımında çalışmalara başladı.

Sonunda, daha önce bir üçleme olarak geleceği duyurulan ve ilkinden başlayarak Aang ve arkadaşlarının gençliklerine odaklanacağı açıklanan filmlerin ilki için resmi bir çıkış tarihi paylaşıldı. 2005’in popüler Nickelodeon serisinin yaratıcıları Michael DiMartino ve Bryan Konietzko, üç animasyon filmle başlayarak evreni genişletmek için 2021’in başlarında kurulan Avatar Studios ile çalışmalara başladı. İlk ATLA filmi, Aang, Sokka, Katara, Zuko ve Toph’un ulusları birleştirmek ve zalim Ateş Lordu Ozai’yi yenerek Yüz Yıl Savaşını sona erdirmek için çalıştığını gösteren orijinal gösteriden Aang ve arkadaşları etrafında dönecek.

Yaklaşık iki yıllık geliştirme sürecinin ardından, ilk Avatar: Son Hava Bükücü animasyon filmi bundan üç yıldan kısa bir süre sonra sinemalara gelecek. Variety’ye göre Paramount, ismi açıklanmayan Avatar projesinin resmi çıkış tarihini 10 Ekim 2025 olarak açıkladı. Stüdyo, bunun bir Avatar Aang filmi olacağını yinelese de henüz ek bir bilgi paylaşmıyor. ATLA emektarları Lauren Montgomery, Konietzko, DiMartino ve Eric Coleman’ın da söz konusu filmin yapımcılığını üstleneceği belirtildi.

- Reklam -

Yeni Avatar Filmi Çıkış Tarihi

Yeni Avatar: The Last Airbender Filmi Çıkış Tarihi Neden 2025?

Paramount’un isimsiz The Last Airbender animasyon filmi için çıkış tarihi başlangıçta oldukça uzakta görünse de, ileride Netflix’in live-action dizisi de dahiş olmak üzere birçok yeni maceranın hayranları beklediğini hatırlatmak gerekir. Ayrıca hayranların ATLA filmini sinemalarda izlemesi için uzun bekleme süresiyle ilgili birkaç faktör rol oynuyor olabilir. İlk olarak şirket, filmin kalitesinin muhteşem olmasını sağlaması için geniş bir zaman dilimi gerekiyor ve animasyon filmleri genellikle yıllarca geliştirmeden geçiyor. Bununla birlikte Avatar Studios dışında Paramount’un da Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One ve Sonic the Hedgehog 3 gibi büyük filmleri sırada beklediğinden, yayın takvimini buna göre düzenlemesi gerekiyor.

Son olarak Netflix dizisinin 2023 yılı içerisinde ve hatta sonlarına doğru çıkacağı tahmin edildiğinden, her iki projenin de üst üste gelmemesi için bu tarz uzak bir tarih talep edilmiş olabilir. Yine de tüm bunlar birer tahmin ve ne olursa olsun, hayranlar önümüzdeki 10 yıl içinden ATLA evrenine doyacak gibi gözüküyor.

- Reklam -

Avatar: The Last Airbender Filmi Aang ve Arkadaşları Odaklı Olacak

Resmi olarak duyurulan Son Hava Bükücü filmi hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce eski dostların gençlik hallerini ziyaret etmek nasıl olacak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: IGN

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Epichan Epichan dedi ki:

    Avatar serisini severim bir kaç defa izledim. Avatar macerasından sonraki çizgiromanlarıda okudum. Bence evren eğlenceli ve güzel. Canlı film olmasından da animasyon olarak devam etmesi güzel. Kora olayında bence ilk serinin macera ve komedi havasını yakalayammadılar. Çok ergen muhabbetine girdiler. Umarım bu seri güzel olur.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Lucasfilm Studio Ghibli ortak proje

Studio Ghibli ve Star Wars’un Yapımcısı Lucasfilm’den Gizemli Bir Ortak Proje Geliyor

1923 dizisi harrison ford hellen mirren yellowstone

Harrison Ford ve Helen Mirren’lı Yellowstone Spin-Off’u “1923” Dizisine İlk Bakış