in ,

İki Yeni Avatar: The Last Airbender Yapımı Geliyor – Zuko Kendi Filmine Kavuşuyor

Yeni Avatar: The Last Airbender filmleri yolda. Yapımlardan birisi serinin sevilen karakteri Zuko’ya odaklanırken diğeri ana maceranın öncesini konu alacak.

Yeni Avatar The Last Airbender filmleri
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Avatar: The Last Airbender filmleri geliştirilme aşamasında. Son Hava Bükücü evreninin ikonik karakterlerinden Zuko’ya odaklanan bir sinema filmi ve serinin geçmişini konu alacak bir animasyon yapımı için hazırlıklar başladı.

Avatar: The Last Airbender evreni genişlemeye devam ediyor. İlk olarak Nickelodeon kanalında 2005 – 2008 arası yayınlanan Avatar: Son Hava Bükücü dizisini 2010’da M. Night Shyamalan imzalı bir sinema filmi takip etmişti. Ardından 2012’de 3 sezon sürecek The Legend of Korra yapımı başlamıştı.

Hikâye çizgi romanlarda da devam etmiş; nihayetinde Netflix – Nickelodeon anlaşmasıyla iş yeni bir boyuta taşınmıştı.

- Reklam -

Sadece Son Hava Bükücü evreninde geçecek projeler üzerine çalışmakla görevlendirilen Avatar Studios’un kurulmasıyla hazırlıklar hız kazanmıştı.

Yeni Avatar The Last Airbender filmleri yolda

En öncelikli proje live-action Netflix uyarlaması olarak görünse de arka planda diğer yapımlar da geliştirilmeye devam ediyor.

Yeni Avatar: The Last Airbender Filmleri Hakkında İlk Detaylar Ortaya Çıktı

Avatar News’ın haberine göre Netflix uyarlaması dışında iki Avatar yapımı daha yolda. Stüdyonun yeni işlerinin ViacomCBS’in yayın platformu Paramount+ için geliştirileceği duyurulmuştu. Şimdiyse bu yapımlara dair detaylar ortaya çıktı.

Avatar’ın öncesini konu alacak bir animasyon filminin geliştirildiği, kaynaklara göre doğrulanmış durumda. Geliştirilen bir diğer film ise Zuko odaklı bir hikâyeyi işleyecek.

Prequel filmin geçeceği zaman dilimi henüz doğrulanmadı. Sokka ve Katara’nın Aang’i buzdağından kurtarmasından öncesinin işleneceği tahmin ediliyor. Bu yapımda yer alması olası karakterler arasında Wan, Kyoshi ve Iroh yer alıyor.

- Reklam -

Yeni Avatar The Last Airbender filmleri zuko

Zuko filminin hangi dönemde geçeceği de belirtilmiş değil. Ancak Avatar Studios’un yeni bir zaman dilimini işlemeyeceği öngörülüyor. Dolayısıyla Zuko’nun Son Hava Bükücü serisiyle paralel bir dönemi anlatılabilir.

Avatar Studios’un bu iki film dışında da farklı çalışmalarının olduğu biliniyor. Fakat ilk detayları ortaya çıkan yapımlar bu ikisi olmuş gibi görünüyor.

Netflix’in live-action uyarlamasının çekimleri ise geçen sene başlamıştı. Yapımın yayın tarihi ise henüz bilinmese de yakında belli olacağı tahmin ediliyor.

Siz bu tercihleri nasıl yorumluyorsunuz? Sizce başka hangi karakterler/dönemler işlenebilir? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Avatarnews.co

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

roma italyan operasi unesco miras basvuru

Roma’dan UNESCO Başvurusu: “İtalyan Operası Kültürel Miras Sayılsın”

Paçinko - Min Jin Lee

Min Jin Lee’nin Koreli Bir Ailenin Nesillere Yayılan Destansı Hikâyesini Anlatan Romanı “Paçinko” Türkçede