in

Oscar Ödüllü Yönetmen Chloé Zhao’nun Marvel Filmi “Eternals”ın Devam Macerasında Hazırlıklar Başladı

Yeni Eternals filmi için hazırlıklar başladı. Oscar ödüllü yönetmen Chloé Zhao’nun çektiği Marvel filmi macerasına kaldığı yerden devam edecek.

Yeni Eternals filmi
- Reklam -

Yeni Eternals filmi ufukta gözüktü. Henüz resmi onayını almasa da Eternals 2 için çalışmalar başlamış durumda.

Marvel Sinematik Evreni yapımları için gelecek aşamalarda film sayının azalacağı gibi bir açıklama gelmiş olsa da, belli ki Kevin Feige önderliğinde büyümeye devam edecek. Kaliteye odaklanacağı belirtilen yeni maceraların yanı sıra, halihazırda çıkan filmlerin devamı da bekleniyor. Bunlar arasında yer alan filmlerden biri de, geçen yıl vizyona giren ve Oscar ödüllü Chloé Zhao tarafından çekilen Eternals oluyor.

Ajak rolüyle Salma Hayek, Thena rolüyle Angelina Jolie, Ikaris rolüyle Richard Madden, Kingo rolüyle Kumail Nanjiani, Phastos rolüyle Brian Tyree Henry, Makkari rolüyle Lauren Ridloff, Gilgamesh rolüyle Don Lee, Sprite rolüyle Lia McHugh, Dane Whitman rolünde Kit Harington, Sersi rolünde Gemma Chan ve Druig rolünde Barry Keoghan’ın yer aldığı yapım uzun süresi ve diğer Marvel yapımlarına göre farklı bir işleyişte olduğu için karışık eleştiriler almıştı. Bir kesim tarafından bu hamlesi cesur olarak nitelendirilip olumlu şekilde yorumlanırken, bir kesim de filmi yerden yere vurmuştu. Film şu anda Rotten Tomatoes’da %47 ile MCU’daki en düşük reytingli film oluyor. Her şeye rağmen geçen ağustos ayında Patton Oswalt gelen bir haber ile filmin devamının geleceği ortaya çıkmıştı.

- Reklam -

Yeni Eternals 2 filmi

Oswalt’ın duyurusu ne stüdyo, ne yönetmen, ne de diğer oyuncular tarafından doğrulandı. Haliyle bu bilginin yanlış olma ihtimali üzerinde de duruldu. Neyse ki ortaya çıkan yeni bir ilgi, yeni Eternals filmi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini ortaya çıkardı.

Yeni Eternals Filmi Çekimleri 2023 Yılı İçerisinde Yapılabilir

Filmin oyuncularından Don Lee’nin menajerlik ajansı, devam filminin yapım için hazırlandığını doğrulayan bir açıklama paylaştı. Twitter’da bulunan Eternals Updates hesabında paylaşılan bilgide, Gılgamış’ı canlandıran Don Lee’nin ekibi, oyuncunun yakında çıkacak olan ve Eternals 2’yi de içeren çalışmasına değindi. Kabaca tercüme edilen açıklamada oyuncunun yer aldığı dizi ve film projeleri değerlendiriliyor. Lee şu anda Kore suç draması Crime City’nin 2023’te vizyona girmesi planlanan The Roundup: No Way Out adlı üçüncü filmini çekiyor.

Açıklama belirli ayrıntılar sağlamazken, yeni Eternals filmi ve Lee’nin yer aldığı diğer küresel projelerin yapım aşamasında olduğunu belirtiyordu. Açıklamaya göre, film sektörü yetkililerinin dikkati, yoğun günlerine göz kırpmadan devam eden Don Lee’nin 2023’ü kendi yılı yapıp yapamayacağı üzerinde yoğunlaşıyor.

Yeni Eternals filmi

- Reklam -

Yine de, Lee’nin olası bir Eternals 2 için geri dönmesi fikri söz konusu olduğunda bunun nasıl yapılacağı da merak konusu. Çünkü canlandırdığı karakteri ilk filmde öldü. Ancak, 2022’nin başlarından gelen “içeriden” bir rapor, Gılgamış’ın bir şekilde gelecekteki bir MCU projesinde geri döneceğini ima ediyordu.

Şimdilik iki farklı oyuncu tarafından geleceği ima edilen yeni Eternals filmi ile ilgili daha fazla ayrıntı için hayranların bir süre daha beklemesi gerekecek.

Sizler ilk filmi sevmiş miydiniz? Olası devam filmine nasıl bakıyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for mahirzade mahirzade dedi ki:

    MCU’da bu tarz zorlama işler sevilmedi. Hala da devam ettirme peşindeler. Bu şekilde bir furyanın daha sonuna geleceğiz demek ki.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Terror Train 2 Fragmanı

Ünlü Slasher Korku Filmi “Dehşet Treni” 42 Yıl Sonra Geri Döndü: İşte “Terror Train 2” Fragmanı

Yeni Harry Potter Film Serisi Gelebilir

Harry Potter Serisi Yeniden Çekilebilir: Warner Bros., Büyücülük Dünyası’nı Sıfırlamayı Planlıyor