in

Yeni Evil Dead Filminin Geleceği Onaylandı

Yeni bir Evil Dead filminin geleceği, ilk üç filmin yönetmeni Sam Raimi tarafından doğrulandı.

Evil Dead
- Reklam -
- Reklam -

Yeni bir Evil Dead filmi projesinin geleceği bizzat yönetmen Sam Raimi tarafından onaylandı. Film ve dizide başolü oynayan Bruce Campbell’ın Ash karakteriyle yapımda yer almayacağı ama yapımcı olarak projeye dahil olacağı da duyuruldu.

Sam Raimi’nin yönettiği seri, korku filmi sevenler için kuşkusuz oldukça özel bir yerdedir. Öyle ki serinin birçok hayranı 1992 yılında çıkan Army of Darkness (Karanlığın Ordusu) filminin devamı gelsin diye beklemektedir. Raimi’nin sonunda hayranlara yeni bir Evil Dead filmi sunup sunmayacağı yıllarca tartışma konusu olmuştu.

Serinin orijinali 1981 yılında çıkan The Evil Dead (Şeytanın Ölüsü) ile başlıyor. Ardından 1987 yılında yayınlanan Evil Dead II (Vahşet) ile devam ediyor ve son olarak 1992’deki Army of Darkness (Karanlığın Ordusu) ile sonlanıyor. Serinin bu 3 halkasıyla birlikte Bruce Campbell canlandırdığı Ash karakteriyle korku filmi sinemasına ikonik bir karakter kazandırmıştı.

- Reklam -

Tüm bunlar, 2013 yılında Fede Alvarez tarafından yönetilen bir Evil Dead filmiyle değişti. Asıl seri sıfırlanmış gibiydi, Ash karakteri başrolde değildi ve hayranlar tarafından pek fazla sevilmedi. Ardından 2015 yılında Starz kanalı için yine Ash’in başrolde olduğu bir dizi projesi başladı. 3 kısa sezondan oluşan ve 2018’de tamamlanan projede Sam Raimi yapımcı olarak yer alıyordu. Dizinin sonlanmasının ardından hayranlar yeni bir film projesi için beklemeye başladılar.

Sam Raimi Yeni Bir Proje Üzerinde Çalıştığını Doğruladı

Nihayet beklenen haber New York Comic Con’da geldi. Sam Raimi, katıldığı bir panelde yeni bir Evil Dead projesi üzerinde çalıştığını doğruladı. Fakat yeni filmle alakalı çok fazla bilgi vermekten de kaçındı. Sadece yeni Evil Dead’i yazdığını ve Bruce Campell’ın ne yazık ki başrolde olmayacağı ve yapımcı kimliğiyle projede yer alacağını bildirdi.

- Reklam -

Campell’ın neden başrolde olmayacağı konusuna da açıklık getiren Raimi, Campell’ın bu kadar kan banyosu yapmaktan bıktığını söyledi. Projeye dahil olmak istediğini ancak şimdilik karakteri canlandırmak istemediğini de sözlerine ekledi.

Yeni bir filmin gelecek olması ve Raimi’nin de üzerinde çalıştığını duyurması hayranları şimdiden heyecanlandırmış durumda. Çıkış tarihi ve farklı detayları henüz belli olmasa da 2013 yılında çıkan filme bir devam olabileceği konuşulanlar arasında.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Satürn

Satürn’e Ait 20 Yeni Uydu Bulundu

Elon Musk SpaceX Mars

Elon Musk’ın Mars’ı Kolonileştirme Planı Eleştirildi