in ,

Yeni He-Man Filminin Başrol Oyuncusu Belli Oldu

Çocukluğumuzun çizgi filmi He-Man and Masters Of The Universe’ün gerçek oyuncularla çekilecek yeni filminde He-Man rolünü Noah Centineo canlandıracak.

noah centineo he man ust
- Reklam -
- Reklam -

Gölgelerin gücü adına… Güç bende artık! Eğer 80’li yıllarda çocuk olduysanız sırf bu repliği okumak bile kimden bahsedeceğimizi anlamanız için yeterlidir. Kim bilir kaç kere şemsiyemizi havaya kaldırarak sarf etmişizdir bu ünlü sözleri? Evet, He-Man ve Kainatın Hâkimleri çizgi filminden söz ediyorum tabii ki. Daha doğrusu, ondan uyarlanacak yeni filmden…

Bir dönem She-Ra ve Voltran ile birlikte televizyonun en büyük çizgi film kahramanları arasında yer alırdı He-Man. Onun İskeletor ve kötü adamlarıyla olan bitmek bilmez mücadelesini izlemeye doyamazdık. Ama her şey gibi onun da devri bir süre sonra sona erdi. Ve aradan geçen bunca zaman boyunca He-Man markası defalarca kez tekrar canlandırılmaya çalışıldı. 1987’de gerçek oyuncuların oynadığı çok alakasız, çok kötü bir filmi çekildi mesela. Daha sonra da çeşitli çizgi romanlarda ve oyunlarda yan karakter olarak yeni kuşağa sevdirilmeye çalışıldı. Hatta Injustice’te bile gördük kendisini.

Şimdi, Netflix’in She-Ra çizgi-dizisinin görece başarısının ardından sıra He-Man’de. Birkaç yıldır beyazperdeye uyarlanmaya çalışılan yapım sonunda başrol oyuncusunu buldu. Son dönemlerdeki romantik komedilerin gözde aktörü, 22 yaşındaki Noah Centineo. Jimmy Fallon’un şovuna katılan Centino yeni filmde Prens Adam‘ı, yani He-Man’i oynayacağını resmen doğruladı. Genç oyuncu konuyla ilgili esprili bir yorumda bile bulunmuş:
Ekranda iç çamaşırlarımla boy göstermeye bir yatkınlığım var.
He-Man’in sadece kırmızı, yün bir külot ve çapraz göğüs kayışı giymesine atıfta bulunuyor elbette. Ayrıca biz bilmesek de kendisi yakın zamanda Calvin Klein’ın iç çamaşırı reklamlarındaki yüzü olmuş.

- Reklam -

Yeni He-Man ve Kainatın Hâkimleri filminin 2020 yılında gösterime girmesi bekleniyor. Bakalım eski kuşağı küstürmeden yeni nesillere seriyi sevdirmeyi başarabilecek mi?

- Reklam -
YouTube video

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

10 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Oklavayı yukarı kaldırarak ‘‘Gölgelerin gücü adınaaa’’ diyen bir nesil için harika haberler geliyor. Çizgi filme sadık kalmak gibi zorunluluğunuz yok haberiniz olsun. Bu arada Thundercats diye bir şey daha var. Aklınızda bulunsun :slight_smile:

  2. Avatar for mit mit dedi ki:

    Harika olup olmadığını bilmiyorum ama bir şeyin geldiği kesin :sweat_smile: Hayırlısı bakalım…

  3. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Bu çocuk daha “22” yaşında ! Bu nasıl bir seçim ? Büyük ihtimal koskoca He-man siyah saçlı olacak. Yine orijini değiştirecekler. Bir taraftan da şükrediyorum hintli birini de oynatabilirlerdi. Film ile ilgili tüm beklentim çöpe gitti. Bu filmin büyük başarı yakalayacağını hiç sanmıyorum.

  4. Avatar for erdo erdo dedi ki:

    1987 yılında çekilen o başarısız film kadar bile güzel olabileceğini sanmıyorum.

  5. Avatar for AeroKnight-sama AeroKnight-sama dedi ki:

    Niye aktörler peruk takıp oynayamıyor mu? Saç boyası mı keşfedilmemiş yoksa?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

5 cevap daha var.

avengers endgame inceleme podcast

Avengers: Endgame Spoiler’lı İnceleme | PODCAST

kurt adam 2 kanli dolunay ust

Kurt Adam Serisi “Kanlı Dolunay” ile Devam Ediyor