in

Yeni Hellboy Filmi Gişede Fena Çakıldı

Eleştirmenlerden çok kötü yorumlar alan yeni Hellboy filmi gişede de istediği başarıyı elde edemeyecek gibi görünüyor.

hellboy ust
- Reklam -
- Reklam -

David Harbour’un başrolünü oynadığı yeni Hellboy filmi için işler hiç de parlak görünmüyor. Geçen hafta ön gösterime giren film, eleştirmenler tarafından çok kötü notlar aldı. Öyle ki an itibariyle filmin Rotten Tometoes notu %15, Metacritic notuysa 31. Pek çok kişi Harbour’un Hellboy olarak iyi bir görüntü çizdiğini söylese de hem filmi hem de iyisiyle kötüsüyle tüm karakterleri ruhsuz olmakla eleştiriyor.

Film bu haftadan itibaren seyirciler için de kapılarını resmen açtı. Ancak görünen o ki bu cephede de istediğini bulamayacak Hellboy. Çünkü ilk hafta itibariyle elde edilen gişe hasılatı yalnızca 12 milyon dolar. Oysa filmi çekmek için harcanan paranın 50 milyon dolar olduğu biliniyor. Elde edilen bu gişe hasılatı, del Toro ve Ron Perlman‘ın çektiği her iki Hellboy filminin de oldukça gerisinde. Öte yandan Shazam de kızıl derili, esprili şeytanımıza hatırı sayılır bir fark atmış durumda.

Aslında eleştirmenlerden kötü yorumlar alan filmlerin geçmişte çok iyi bir açılış yaptığına defalarca şahit olmuştuk. Batman v Superman: Dawn Of Justice akla ilk gelenlerden. Fakat aynı şey Hellboy için geçerli olmadı. Dahası, önümüzdeki hafta Avengers: Endgame‘in gösterime girmesiyle birlikte yapım masrafını karşılaması bile iyice imkânsızlaşacak.

- Reklam -
- Reklam -

Kısacası Game Of Thrones yönetmenlerinden Neil Marshall çok istediği o devam filmlerini hiçbir zaman çekemeyecek gibi görünüyor. Hellboy’a yazık oldu… Peki, siz ne düşünüyorsunuz? İzleyip de beğenen, filmi savunacak cengaverler var mı aramızda? Yoksa siz de kötü bir film olduğu konusunda hemfikir misiniz? Yorumlarınızı bekleriz.

YouTube video

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

8 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Kenan Kenan dedi ki:

    2D olduğu için haftasonu izlemeyi planlıyorum. Unutmazsam burada bir şeyler sallarım.

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Fragmanlar baya arşa çıkarmıştı beklentimi. Bu negatif eleştiriye rağmen filme gitmeyi düşünüyorum. Sonuçta film vizyona gireli 4-5 gün oldu evet gişesi baya kötüymüş;ama, en azından 200 milyon dolar hasılat elde edebilir.

  3. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    @Kenan gidip izleyin pişman olmassınız.Bu filmin kötü yorum alması bence saçma olmuş.Evet ilk 1-2-3 filmler güzeldi,her karekterede çok fazla agırlık vermişlerdi ama bu filimde yeni onlarca karakter gördük bu bile benim için yeterli.Heleki sonlara doğru ki kıyamet sahnesi çok güzeldi This text will be blurred Tavsiye ederim filmi.
    En kötü İmdb puanı 6,5 olmalıydı.

  4. Avatar for GkiraraJ GkiraraJ dedi ki:

    Filmin müzikleri, devler ile dövüş sahnesi ve excalibur dışında güzel hiç bir yanı yoktu bence. Hatta bi ara uyıycaktık -ki arkadaşım uyudu- bişeyi başlayınca bitirme huyum olmasa kesin bitmeden çıkmıştık filmden.

  5. Avatar for annihilator annihilator dedi ki:

    Filmin fragmanları son yıllarda iştahımı kabartan nadir filmlerden biriydi. Yönetmen Neil Marshall ise en sevdiğim yönetmenlerdendir. Açıkçası böyle kötü puan alacağını ve gişede çalışacağını ummuyordum. İmkan bulursam sinemada , bulamazsam (ki bulamayacagım gibi) evde izleyeceğim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

3 cevap daha var.

gene wolfe

Gene Wolfe Hayatını Kaybetti

insansi robot denizli

Denizli’de Liseli Öğrenciler İnsansı Robot Yaptı