in

Yeni Bir “Hellboy” Filmi Geliyor: Mike Mignola’nın Çizgi Romanından Uyarlanacak Yapım ‘Reboot’ Olacak

Yeni Hellboy filmi için çalışmalar başladı. 2019’daki yeniden başlatmanın sonucunu beğenmeyen yapımcılar, seriyi tekrar ele alıyor.

Yeni Hellboy Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Hellboy filmi için harekete geçildi. Mike Mignola imzalı Dark Horse Comics serisi, bir kez daha live-action formatında izleyicilerle buluşturulacak. Yapım, 2019’daki reboot’u yok sayacak.

Mike Mignola tarafından 1993 yılında yaratılan Hellboy karakteri, zaman içerisinde çizgi roman dünyasında önemli bir yer edindi. 2004 yılında Ron Perlman‘ın başrolünde olduğu bir filme uyarlanan, 2008’de de devam filmine kavuşan seri; 2019’da baştan başlatılmış ve başrole David Harbour geçirilmişti.

DiscussingFilm‘in özel haberine göre, 2019 yapımı Hellboy‘un gişede başarısız olması ve olumsuz eleştiriler alması yapımcı Millennium Media‘nın rotayı yeniden hesaplamasına sebep oldu.

- Reklam -

Yeni Hellboy filmi için aktif geliştirilme aşamasına geçildiği kaydedilirken yönetmen tercihi olarak da Ghost Rider: Spirit of Vengeance‘ın ortak yönetmenlerinden Brian Taylor‘ın yapımın başına geçeceği öne sürüldü. Taylor ayrıca Jason Statham‘lı Crank ve Christopher Meloni‘li Happy! ile tanınıyor.

Yeni Hellboy Filmi Yolda

Yeni Hellboy Filmi Hakkında Detaylar Belirsiz

Guillermo del Toro tarafından 2004 ve 2008’de perdeye taşınan Perlman’lı uyarlama için, ilk etapta üçüncü bir film daha tasarlanmıştı. Ancak seri bir türlü üçlemeye dönüşemeyince Dark Horse’un popüler markası, 2019’da bir reboot’a imza attı.

Andrew Cosby’nin senaryosunu yazdığı ve Neil Marshall’ın yönettiği 2019 tarihli film, Darkness Calls, The Wild Hunt ve The Storm and the Fury dahil bir dizi Hellboy çizgi romanından uyarlandı.

Nihayetinde yapım 50 milyon dolarlık bütçesine karşılık yalnızca 55 milyon dolarlık gişe hasılatı yapabildi. İşin içine pazarlama maliyeti de dahil edildiğinde, yapımcıların filmden ciddi miktarlar kaybettiği tahmin ediliyor.

- Reklam -

Yeni Hellboy Filmi Reboot

2004 yapımı film tahmini 60-66 milyon dolarlık bir bütçeyle dünya çapında 99.8 milyon dolar kazandı. 2008 yapımı film ise 82.5-85 milyon dolarlık tahmini bir bütçeyle dünya çapında 168.3 milyon dolar getirmeyi başardı.

Yeni Hellboy filmi hakkında daha fazla detay şu an için bilinmiyor. Yapımda hangi ismin başrol olacağı ve filmin hangi çizgi roman maceralarını kaynak alacağı ilerleyen günlerde belli olacak.

Yeni film için sizin beklentileriniz neler? 2019 uyarlamasını nasıl bulmuştunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum‘da paylaşabilir, daha fazla sinema içeriği için bizleri Google News‘ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bruce Willis Demans Hastalığı

Emekli Aktör Bruce Willis’e Demans Teşhisi Kondu

Sympathy for the Devil Nicolas Cage ilk bakış

Nicolas Cage’li Yeni Psikolojik Gerilim Filmi “Sympathy for the Devil”a İlk Bakış