in

Deadpool 2 Oyuncusu Jack Kesy Yeni “Hellboy” Filminin Başrolü Oldu

Yeni Hellboy filmi başrolü belli oldu. Ron Perlman and David Harbour sonrası karakteri canlandıracak isim Deadpool 2 oyuncusu Jack Kesy olacak.

Yeni Hellboy Filmi Başrolü Jack Kesy Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Hellboy filmi başrolü Jack Kesy olacak. The Crooked Man çizgi romanından uyarlanacak yapımda ikonik karakter Deadpool 2, The Strain ve Pazury gibi yapımlardan tanınan oyuncuya emanet edildi.

Çok kısa bir süre önce yeni bir Hellboy filminin geleceği, günler sonra ise bu filmin karakterin 1950’lerin Appalachia’sında dolaştığını yerel bir korku anlatısını takip eden The Crooked Man çizgi romanını takip edeceği paylaşıldı. Crank (Tetikçi) film serisi ve son olarak Brave New World dizisinin yönetmeni olarak izleyicilerin karşısına çıkan Brian Taylor’ın da projenin başına geçtiği duyuruldu.

Genellikle bu tür duyurular yapıldıktan sonra oyuncu seçimi veya konusu gibi bilgiler birkaç aylık zaman dilimi içerisinde gelir. Ancak belli ki durum yeni Hellboy filmi için geçerli değil. Şimdi de yeni filminin başrolü duyuruldu ve aslında pek de tanınmayan bir ismin, Jack Kesy’nin başrole geçtiği açıklandı.

- Reklam -

Mike Mignola’nın yarattığı şeytani kahramanının en son enkarnasyonunu oynayacak isim hakkında ilk açıklama Millennium Media eş başkanı Jonathan Yunger tarafından geldi ve seçimleriyle ilgili olarak şunları söyledi:

“Jack Kesy kendisine verilen rollere hızlıca dönüşme yeteneğine sahip dinamik bir aktör. Yeteneği ve yapısı bu genç Hellboy için mükemmel.”

Yeni Hellboy Filmi Başrolü Jack Kesy Oldu

- Reklam -

Yeni Hellboy Filmine Başrol Jack Kesy Dışında Yeni Oyuncular da Dâhil Oldu

Jack Kesy dışında Hellboy: The Crooked Man (Çarpık Adam) filminde yer alacak birkaç oyuncu daha duyuruldu. The Hollywood Reporter’ın haberine göre Yellowstone ile tanınan Jefferson White filmde başrolün arkadaşı Tom Ferrell karakterine, Resident Evil: biohazard ve Chilling Adventures of Sabrina gibi dizilerle ismini duyuran Adeline Rudolph ise Bobbie Jo Song karakterine hayat verecek.

Mike Mignola ve Richard Corben’in aynı adlı 2008 Hellboy çizgi romanlarından uyarlanacak olan yapım, 18 yaş ve üzeri seyircilere uygun şekilde R derecesi ile hazırlanacak. Daha genç bir Hellboy’un yer alacağı belirtilen yapımın senaryosu da Chris Golden’a emanet. Şimdilik çekimlerin ne zaman başlayacağı bilinmese de, tek bir ay içerisinde gelen bunca haber sonrası muhtemelen 2023 bitmeden başlayacağı söylenebilir.

Jefferson White ve Adeline Rudolph Yeni Hellboy filmi
Jefferson White ve Adeline Rudolph

Yeni karakter seçimi hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce doğru bir karar mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider, The Hollywood Reporter

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Image Comics Tenement - Jeff Lemire

The Bone Orchard Mythos Evreninde Geçen Yeni Korku Çizgi Romanı “Tenement” Geliyor

Kuru Kız - Ayfer Tunç

Ayfer Tunç’un Yeni Romanı “Kuru Kız” Okurla Buluşuyor