in ,

Açlık Oyunları’nın Öncesini Anlatan Filmden İlk Tanıtım Videosu Yayınlandı

Yeni Hunger Games filmi “The Ballad of Songbirds and Snakes”ten ilk tanıtım videosu paylaşıldı. Açlık Oyunları’nın öncesini anlatacak yapım, 2023’te vizyona girecek.

yeni hunger games filmi The Ballad of Songbirds and Snakes tanıtım
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Hunger Games filmi The Ballad of Songbirds and Snakes için geri sayım sürüyor. Başkan Snow’un gençlik yıllarını işleyecek yapımdan ilk tanıtım videosu paylaşıldı.

Coriolanus Snow karakterini Tom Blyth’ın canlandıracağı yapımın başrolünü ise Rachel Zegler üstleniyor. Lucy Gray Baird karakterini canlandıracak olan Zegler, West Side Story filmi ile iyi bir çıkış yakalamıştı.

Amerikalı yazar Suzanne Collins’in distopya türündeki genç yetişkin roman serisi Açlık Oyunları, ilk defa 2008 yılında yayımlanan kitapla yola çıkmıştı. 2009’da Ateşi Yakalamak, 2010’da ise Alaycı Kuş yayımlanmış ve seri noktalanmıştı. Collins, 2020’de serinin öncesini konu alan Kuşların ve Yılanların Şarkısı (The Ballad of Songbirds and Snakes) romanıyla okurlarıyla yeniden buluşmuştu.

- Reklam -

İlk üç kitapta olduğu gibi, yeni yayımlanan roman da sinema yolculuğuna hızlı bir başlangıç yaptı.

Yapımcılığını Lions Gate Entertainment’ın üstlendiği yeni filmin senaryosu Michael Lesslie (Macbeth, Assasin’s Creed), yönetmenliği ise önceki Açlık Oyunları filmlerinde olduğu gibi Francis Lawrence imzasını taşıyacak.

Yeni Hunger Games Filmi The Ballad of Songbirds and Snakes Tanıtımı | İZLE

YouTube video

Yayınlanan kısa tanıtım videosu logo, filmin resmi adı ve konsept tasarım dışında bir detay içermiyor.

Film, orijinal üçleme sırasında Panem’in başkanı olan Coriolanus Snow’un gençlik yıllarında geçiyor ve oyunların bazı kökenlerine açıklık getiriyor. Snow karakterini önceki yapımlarda Donald Sutherland oynamıştı.

Açlık Oyunları’nın 10. yılında geçecek yapımda genç Coriolanus Snow ile Lucy Gray Baird karakterlerinin hikâyeleri takip edilecek. Gözden düşen Snow Ailesi, şanını geri yakalamaya çalışacak.

- Reklam -

Yeni Açlık Oyunlar Filmi The Ballad of Songbirds and Snakes Vizyon Tarihi

The Ballad of Songbirds and Snakes filmi herhangi bir erteleme almaması durumunda 17 Kasım 2023 tarihinde vizyona girecek.

Serinin dördüncü kitabı Türkçeye Kuşların ve Yılanların Şarkısı adıyla kazandırılmış ve Dex Kitap tarafından yayımlanmıştı. Kitapların önceki film uyarlamaları ise dünya çapında toplam 3 milyar dolardan fazla hasılat getirmiş ve yeni kitabın hakları, eser henüz okurlarla buluşmadan yapımcılar tarafından satın alınmıştı.

Siz Açlık Oyunları’nın yeni filmine dair ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Polygon

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Akıl Ermeyince - Yiyun Li

Çinli Yazar Yiyun Li’nin Yeni Kitabı “Akıl Ermeyince” Türkçede

The Midnight Club Fragmanı: Yeni Netflix Dizisi

The Haunting of Hill House Yapımcısının Yeni Netflix Dizisi “The Midnight Club”tan İlk Fragman