in

Yeni Joker Filminin Başrolü Belli Oldu: Joaquin Phoenix

Joker’ın köken hikâyesini anlatacak filmde Suçun Soytarı Prensi’ni canlandıracak isim belli oldu. Birçok harika yapımda izlediğimiz Joaquin Phoenix başrolü kaptı.

joker orijin
- Reklam -
- Reklam -

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz yıl, Warner Bros.’un Joker’ın köken hikâyesini anlatan bir film için çalışmalara başladığını paylaşmıştık. DC evreninin en büyük kötü karakterinin kökeninin anlatılması bazılarını sevindirmiş bazılarınıysa muğlak kalması istendiği için sinirlendirmişti. Ancak filmin DC Sinematik Evreni’nin dışında olacağından dolayı açıklandığı tarihten itibaren merakla süreci izler olduk.

Şimdiyse bu projeden yeni ve önemli bir haber daha geldi. The Hollywood Reporterda paylaşılana göre Her, Gladiator, The Master gibi önemli filmlerdeki harika performanslarından tanıdığımız Joaquin Phoenix, daha ismi belli olmayan orijin filminde Suçun Soytarı Prensi’ni canlandıracak.

Phoenix’in başrolü almasının yanı sıra daha önceden de bildiğimiz üzere özgün, karanlık ve daha serbest hikâyelerin anlatılacağı, söylentilere göre DC Dark adındaki projenin ilk ayağı olması bizleri meraklandırıyor.

- Reklam -

Joaquin

- Reklam -

Peki siz oyuncu tercihiyle ilgili ne düşünüyorsunuz? Joker rolü için başka bir ismi görmek ister miydiniz?

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Batman iyi hoş da Joker’ lerden, Penguen’ lerden kurtulalım artık. Sıkıldık. Misal Batman’ i Süperman ile izlemek (film eh meh olsa da) güzeldi. Farklı şeyler olsun farklı. :smiley: :smiley:

  2. Avatar for Muhammed_Deger Muhammed_Deger dedi ki:

    Warner DCU kara para atlamak için kullanıyor . Bu saçma filim projeleri bu yüzden.

  3. Avatar for Seli.nnn Seli.nnn dedi ki:

    Pek beğendiğim bir seçim olmadı.Suicide Squat filminin jokeri daha çok yakışmıştı.

  4. Avatar for Lik Lik dedi ki:

    Eski kafalı olduğum için her yeni gelene önyargıyla nefret besliyorum ahah. Bunun doruk noktası, takip edenler için Doctor Who’da oluyor galiba. Gerçi Batman’lerde dönem itibariyle Christian Bale’ye denk gelsem bile Batman’i sevmem Michael Keaton’la olmuştu nedensiz. Joker olarak da en son Jared Leto’yu görsek de, adamın zaten kendinden olan cazibesinden başka çekici bir Joker kötülüğü tatmamıştım iyi olmuş başka birisinin olması.

  5. Avatar for JCDenton JCDenton dedi ki:

    Jared Leto, Joker’i çok iyi bir şekilde taşıyabilecek bir oyuncuydu. Fakat filmi David Ayer gibi yeteneksiz birine emanet eden WB, bu konularda ne kadar kötü olduğunu senaryonun 6 haftada tamamlanmasını isteyerek de göstermiş oldu.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

cekilis gorsel

Çekiliş: Seçkin Sarpkaya ve Mehmet Berk Yaltırık’tan “Türk Kültüründe Vampirler”

kizilderili masallari ust

“Kızılderili Masalları” Raflarda